אני בהנדסת תוכנה 10 יח' כיתה י' ואני לא ממש מתמצא בחומר, כלומר במבחן שהיה לנו קיבלתי 80 אבל אני יודע שמכאן זה רק ירד.. ואמרו לנו שהשנה הזאת נחשבת לקלה לעומת שנה הבאה, עכשיו אני חושב לעבור למדעי החברה[מי שפה במדעי החברה שיביע דעה על המגמה גם בבקשה] כי לפי החומר זה המקצוע היחידי שמעניין אותי מתוך האפשרויות, עכשיו, חבר הכי טוב שלי שהוא בהנדסת תוכנה קורא לי אידיוט שאני עובר, וה5 יחידות של מדעי החברה לא שוות שום דבר בתעודת בגרות, ורק עם הנדסת תוכנה התעודה תיהיה שווה, וגם הוא אומר שאם אני אעבור הוא לא ידבר איתי .. uוגם בעתיד, אני בכלל לא ארצה ללכת לכיוון של הייטק, אלא אולי לכלכלה, משפטים אולי, או פסיכולוגיה, לא בטוח, אבל הייטק לא.[ אז לעבור מגמה ? ואם כן מה לעשות עם החבר וגם תראו,תראה, אני לא מגן על הנדסת תוכנה אבל זה לא שזה לא מעניין אותי, זה קצת מעניין אבל אני יודע דבר ראשון שמעכשיו הציונים יהיו נמוכים מ80 ...בהדרגה[ויש בגרויות השנה במקצוע] ואני יודע גם שמדעי החברה מעניין אותי יותר, והאמתי , אני מעדיף לקבל תיאורטית כמובן 75 במדעי החברה ולדעת שנהנתי ללמוד מאשר 85 במדעי המחשב סתם בשביל הממוצע הגבוה יותר
ש
שרון אשד
מגמה מדעי החברה
שלום דוד, נראה כי ענית לעצמך כאשר טענת שאתה מעדיף לקבל 75 בתחום שמעניין אותך מאשר 85 בתחום שפחות מעניין אותך. נראה כי המטרה שלך, מעבר לציונים הטובים, היא ליהנות מהלימודים וזה נהדר. מה גם שסביר להניח שכאשר תלמד משהו שמעניין אותך, הציונים יהיו בהתאם כי תרצה להשקיע יותר, מתוך רצון ולא מתוך חובה. נשמע שהתשובות נמצאות אצלך ואתה יודע אותן, לא? אשמח לעזור בהמשך, במידה ועדיין תהיה התלבטות. המון הצלחה, שרון אשד, מאמנת אישית ואקדמית 0508273723