בקרוב אסיים תואר ראשון בחינוך, והיתי רוצה להמשיך ישר לתואר שני. מה האופציות שלי? האם אוכל להמשיך רק לתואר שני בחינוך, או שיש אפשרות לעשות תואר במשהו אחר (כמו יעוץ חינוכי, איבחון דידקטי)? תודה
ה
הדר גולדשמידט
המשך לימודים בתחום החינוך
עינב שלום, עומדות בפנייך הרבה אפשרויות: תואר שני בחינוך עם התמחות: לקויות למידה, הוראה והדרכה, גיל הרך, טיפול באומנויות, חינוך מצטיינים, חינוך מתמטי ועוד.. ביבליותרפיה, ייעוץ חינוכי, אבחון דידקטי, e-learning ועוד.. תנסי במקביל לחקירת כל התחומים שיש לבדוק לאן את מכוונת.
האם לתחום הטיפולי? לתחום הדרכתי? לתחום ההוראה? לתחום יותר אבחוני.. נסי לבודד את החוזקות שלך ורק אז לבחון את מה שיש בחוץ בהלימה אליך, ההיפך מקו המחשבה הנוכחי.. :)
מקווה שעזרתי, את מוזמנת להעלות שאלות נוספות בהמשך לתהליך הבירור שאת עושה, בהצלחה.
תואר ראשון בחינוך גופני
אני רוצה ללמוד תואר בווינגייט אבל מצד 2 מטריד אותי שאין הרבה כסף בחינוך במיוחד למורה לחינוך גופני שעובד חצי שעות פחות ממורה רגיל. כולם אומרים תלמד מה שאתה אוהב בשביל מה בשביל להרוויח 4000 ולא לסגור תחודש. אני גם לא כזה גאון שאני יכול ללמוד מקצועות של 700 בפסיכומטרי או משו כזה ככה שאני לא יודע מה אני רוצה חשבתי אולי תקשורת ומנהל עסקים אולי בקיצור מבולבל רצח אם תוכלו לעזור אני אשמח תודה רבה