שלום רב שמי דניאל בגילאי ה 30 במשך השנים האחרונות למדתי רפואה אלטרנטיבית וטיפולי מגע והוסמכתי במקצוע הארומתרפיה. אך לצערי שוק העבודה בארץ לא כל כך פתוח לארומתרפיסטים עדיין ואני חושב ללמוד תחום מקצועי שבו אוכל גם להשתכר טוב (כחלק מארגון/חברה)
היכולות שלי הם : אני טוב במחקר ואוהב לחשוב ולחפש פתרונות למצבים מסובכים, טוב בלשמוע רעיונות ודעות , אוהב חידוש ושינויים, בעל יכולת גבוהה לעבוד עם אנשים, תודעת שירות גבוהה ,בעל אוריינטציה שיווקית, רוצה הרבה מהחיים . אני אוהב את חקר המחשבה והרוח .
אני לא מתחבר ל : לא מתחבר לניתוח פורמולה מתמטיקאית , לא מתחבר לעולם הנדסת הרכב או המכונות .
מה לדעתכם יכול להיות תחום עיסוק מעניין עבורי ?
ה
הדר גולדשמידט
הסבה מתחום הרפואה האלטרנטיבית
דניאל שלום, אפתח בזה שאם אתה טוב בתחום הארומפתרפיה ונהנה ממנו, הרי שתוכל להתפרנס ממנו בכבוד. יש מקום לכולם! תחומים מסויימים, שחלשים יחסית בשוק הישראלי דורשים יותר יצירתיות, אבל בהחלט אפשרי להתפרס ממנו. יתכן וניתן ליצור שיתופי פעולה רחבים מספיק ולהתפרנס מהתחום שלך, בחבירה לארגונים.
במידה ואתה פחות רואה את עצמך כעצמאי ומחפש יותר את הבטחון בארגון מסודר וכשכיר, הרי שהכיוונים האפשריים רבים!
במה עסקת עד היום? ייתכן ותחום השיווק והשירות מהתחום הפרה-רפואי יוכל לאפשר לך התפתחות מעניינת מבפנים, בלי צורך בהסבה ולימודים פורמליים מקדימים.
אני ממליצה לך בחום להיעזר בייעוץ תעסוקתי ממוקד, נשמע לי שהשקעת לא מעט עד היום בהתמחות, שיתכן ותרד מהפרק, חבל על הזמן והכסף שלך. חיפוש לא מושכל והסבה לא שלמה עשויים להשאיר אותך בלופ הזה עוד זמן מה. אשמח לענות כאן על שאלות נוספות ולחדד המלצותי או לסייע באופן פרטני.