שלום לכולם :-) אני מתלבטת מאוד מה ללמוד. בתיכון למדתי במגמה ראלית (פיזיקה), עם זאת אהבתי מאוד ספרות, תנ"ך, לשון, תקשורת.. נסיון בשירות הלאומי- עבודה בגן חינוך מיוחד. התחברתי מאוד לתחום, בעיקר פיתחתי עניין באוטיזם. אני לא רואה את עצמי עובדת עם ילדים "בשוטף", אבל גם מאוד חבל לי לזנוח לגמרי את התחום. המקצועות שעולים לי ללימודים גבוהים לי הם- כלכלה, מחשבים, פיזיקה, צילום או תקשורת (משרת עוזר פרלמנטרי מאוד מעניינת), תנ"ך, חינוך מיוחד. האם יש לכם רעיונות לשילובים מעניינים בין התחומים? לגבי החינוך המיוחד- משהו בסגנון של פיתוח פרוייקטים או תוכנות מחשב לאוטיסטים, ופחות עבודה יומיומית עם הילדים.
אוניברסיטה מועדפת- בר אילן.
אשמח לכל עזרה :))) המון המון תודה ובהצלחה לכולם!!!!
ה
הדר גולדשמידט
פיתוח, פרויקטים ועוזר פרלמנטרי
מתלבטת יקרה שלום, את מתארת פה באמת מרחב גדול של אפשרויות. אתן לך מספר אפשרויות לחשוב עליהם, אבל אני ממליצה לך בחום להשקיע בהכוון תעסוקתי ממוקד שיעזור לך בזה.
לימודי e-learning הנדסת מחשבים הנדסה תעשייה וניהול משלושת המקצועות הנ"ל תוכלי להתפתח לניהול פרויקטים שונים, התמחות בפיתוח תוכנות או לומדות יוכל לצמוח מהשניים הראשונים בעיקר.
עוזרת פרלמנטרית או תפקידי דוברות למינהם פונה לנישה שונה בתכלית, לזה הייתי ממליצה על: לימודי תקשורת ושיווק לימודי פוליטיקה יחסים בינלאומיים ותקשורת
תקראי על כל אחד מהמקצועות, באתר יש לך פירוט על כל אחד, כנסי לקרוא מה מכיל סילבוס הלימודים, גם זה ייתן לך מושג לאיפה את מתחברת יותר.
ושוב, אני ממליצה בחום להיעזר באיש מקצוע שיימקד אותך. אני עוזרת לא מעט לאנשים לעבור תהליכי הסבה, אחרי שהבינו שהבחירה שלקחו בתחילת הדרך היתה שגויה, תהליכי הסבה תמיד מורכבים וגובים מחיר יקר בהרבה מייעוץ נקודתי בתחילת הדרך, לשיקולך :)