למדתי עבודה סוציאלית לתואר ראשון ועבדתי כשנתיים וחצי בתחום. אני לא מוצאת את עצמי בעבודה הזו למרות המגוון הרב שבה, ובנוסף חשובה לי המשכורת. כעת אני מספר חודשים אחרי לידה, דבר שגרם לי לחשוב על שינוי, הבעיה היא שאני לא כ"כ יודעת מה. אני מאוד אוהבת לעבוד עם ילדים וחשבתי אולי בכיוון של ליווי התפתחותי. השאלה היא האם ניתן ללמוד דבר כזה לא לתואר, אלא כקורסים, פעם בשבוע בערב למשל, וגם האם אתה יכול לתת לי רעיונות נוספים למשהו בסגנון.
תודה רבה!!
א
איש אבירם
מה עושים
אני חג שמח.
שוב אני נפגש בעצב, עם אשים טובים שלמדו וירקו כמעט דם, בלי מימוש עצמי, לא עברה מבדקי הכוון ומצרפת לארסנל שלה חוויה מיאשת. מזלך לפחות שחווית הלידה מאזנת זאת. מזל טוב. ובכן מה עושים? והכוח ללימודים נוספים התרוקן זה מכבר. אולי אחרי חווית הלידה, תעברי לימודי דולות, ותלווי יולדות, התואר בעו"ס יתן נופך מרשים יותר. ו/או קורס מאמנים, אומנם זה די בלוף, אך מהווה טריינד עולה ורבים מתהדרים בכותרת מאמנים. בכל אופן, נצלי את לימודייך בע"ס שנחשבים כמשמעותיים ותעסקי באימון וליווי התפתחותי. את התחום תוכלי ללמוד ולעמיק באופן עצמי, הרי לימודייך האקדמיים העניקו לך כלים כיצד ללמוד. בהזדמנות תגשי למבדקי הכוון, הרווח יהיה כולו שלך. שנה טובה!