שלום, אני בת 34 ,אמא ל-3 , שיהיו בריאים. לצערי עד כה לא רכשתי מקצוע/יצאתי ללימודים,. אני מעונינת כעת לצאת ללימודים,אני מתלבטת בין לימודי גרפיקה ללימודי חינוך לגיל הרך. השאלה שלי היא האם ישנם מוסדות לימוד המתאימים את תוכנית הלימודים לאמהות או שלפחות מסלול הלימודים קצר יותר, במיוחד אם מדובר בלימודי החינוך? ושאלה נוספת האם אני חייבת לעשות פסיכומטרי או שדי בתעודת בגרות? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש אושר
א
איש אבירם
אושר, קדימה אושר
אושר שלום.
לעולם לא מאוחר. אם היית אמא טובה והיה לך מספיק סבלנות ונתינה לאלה שלך, הגיל הרך יהיה מעניין, ניתן ללמוד זאת בסימנרים להוראה, אם את גרה במרכז, סמינר הקיבוצים תהווה לך אכסניה הולמת. כל מוסד יש לו תנאי קבלה, כדי להבטיח מקסימום סיכוי של הסטודנט לסיים את מסגרת ההכשרה. מסלול מקוצר אין, אך ניתן להגיע למסלול מורחב שיתאים לשעות הנוחות לך. מלבד זה, הגיע העת שתעשי אתנחתא של ממש, ותרכזי את מרבית משאבייך וזמנך, לבייבי החדש שלך שהוא הלימודים ושכל סביבתך האישית יתגייסו למימוש חלומך. זה גם ישפיע חיובית על כל המשפחה. בהצלחה ואל חשש.
א
אושר
תודה רבה על העידוד
תודה רבה על העידוד ועל ההכוונה, בעז"ה אני אשתמש בעצתך בקרוב. אני מאוד מעריכה את התשובה המהבירה והענינית. שוב תודה ושנה טובה ומתוקה. אושר
א
איש אבירם
המשך
אושר אושר.
שם המשחק באקדמיה, הוא הקבלה, לכן זקפי קומה, תאמיני בעצמך, עשי רושם הולם, והלימודים, לא העים לומר, אים דבר פשוט מזה, ואת תלכי בתחושה מדוע לא עשיתי זאת קודם. חג שמח ושנה טובה. איש