אני מתלבטת מה ללמוד..אני רוצה לבחור במסולול דו חוגי , בחרתי בתקשורת והבעיה שאני לא יודעת עם מה כדאי לשלב זאת. חשבתי או על משאבי אנוש או על כלכלה..איני יודעת מה יותר טוב ומשתלב ביחד...ומה אי יכולה להשיג מזה.
מ
מר איש אבירם
התלבטות
גרטה שלום.
90% ממסלולי הלימודים האקדמיים הינם דו חוגיים, אני מדברייך מבין, שאת רואה את החוג לתקשורת כחוג הראשי (60 נקודות). במה את רוצה לעסוק? זו שאלה מרכזית וחשובה, לפני ההכרעה מה יהיה החוג הנלווה. אם תחום הכלכלי מעניין אותך ואת מתחברת לתחום, אזיי זו דספלינה שיכולה להעניק לך בהמשך תחום מקצועי, להיות כלכלנית, ו/או לפתח לתחום החשבונאות, או ראיית החשבון. ו/או הוראה בתיכון, לא לפני שלומדים אחר התואר לימודי הוראה. לגבי החוג שירותי אנוש, מהווה בסיס ראשוני לכניסה לעבודה בתחום המשאב האנושי.
ג
גרטה
המשך
אני חושבת ללכת לתחום הפירסום או עיתונואות...מה יותר ישתלב עם זה :סוציאלוגיה\משאבי אנוש\כלכלה\לשון עברית\מדעי המדינה?
מ
מר איש אבירם
המשך
גרטה שלום.
המגמה ברורה. ובכן: לשון עברית ו/או ספרות עברית השוואתית, יעשיר את עולם התוכן המילולי שלך, המהווה כלי מרכזי בעבודת העתונאי והפרסומאי. סוציולוגיה יעשיר את תפיסת עולמך ויאפשר לך להבין את הפרדיגמות הסוציולוגיות (במידה ויהיה לך עניין לעסוק בכתיבה עתונאית חברתית). כלכלה, יאפשר לך הבנה והתמודדות בכתיבה עתונאית בתחום הכלכלי. ומדעי המדינה, במידה ויש לך עניין להיות כתבת מדינית. מקווה שהייתי לך לעזר!