אהלן, אני מתלבט מה ללמוד - הנדסת תעשייה וניהול / הנדסת ניהול טכנולוגיה / הנדסת מערכות מידע, מישהו יכול לשפוך אור על המסלולים הללו עם דגש על ההבדלים בינהם? אשמח אם תוכלו להמליץ גם על מכללות טובות שניתן ללמוד בהם את התחומים הללו.
ש
שני יונגר
לימודי הנדסת תעשייה וניהול
שלום אוריאל,
אין באפשרותי להמליץ על מוסד לימודים כזה או אחר, אך נשמח לשמוע המלצות מחברי הפורום.
לגבי שלושת המקצועות להלן מעט פרטים על כל מקצוע: לימודי ניהול טכנולוגיה הוא למעשה מסלול מקבלי ללימודי תעשייה וניהול במכללות השונות.
לימודי מערכות מידע הוא מסלול המשלב בין תעשייה וניהול לבין מדעי המחשב. בדרך כלל ישנו מסלול כזה בלימודי הנדסת תעשייה וניהול כמסלול התמחות לבחירה.
בברכה, שני
א
אוריאל
אוקיי
אוקיי, ומה יותר פרקטי? ז"א באיזה תואר מבין ה3 מתמחים יותר בעשייה ולא בתיאוריה? איזה מהם נחשב יוקרתי יותר? באיזה מהם יש לי סיכוי גבוה יותר למצוא עבודה?
אני מתעניין בלימודים במכללת H.I.T בניהול טכנולוגיה, התואר לא מקנה תעודת מהנדס אך נמשך 4 שנים. האם זה משתלם? או שעדיף ללמוד תעשייה וניהול עם תעודת מהנדס באריאל למשל? מה מקנה לי תעודת המהנדס? האם יש לי אפשרות בדרך כלשהי את תעודת המהנדס לאחר קבלת התואר?
שוב, תודה על העזרה.
א
אוריאל
שירות אישי חינם
מישהו בכל זאת יכול לעזור?
אגב, עוד שאלה, השירות באתר זה רק לאיתור מוסדות או שניתן להתעייץ איתם גם לגבי תחומי הלימוד?