ערב טוב ושלום רב! שמי ליאת ומזה זמן רב אני מתלבטת בין לימודי אימון הוליסטי במכללת רידמן לבין לימודי קידום אתרים הקמה וניהול תוכן אתרי אינטרנט כולל כתיבת תוכן שיווקי ובכלל כול מה שקשור ללימוד מקצועות שקשורים לתחום האינטרנט. עלי לציין שאני נמשכת לשני התחומים אך ולמען האמת השאיפה שלי והרצון האמיתי שלי ואף חלומי הגדול הוא לעבוד מהבית. ברצוני לדעת באם וישנה תעסוקה בתחום האימון ההוליסטי ומהם אפשרויות התעסוקה בתחום זה ובאם ואפשר לעסוק בזה גם מהבית באופן עצמאי? ומהם אפשרויות התעסוקה שבלימוד תחום קידום האתרים וניהול תוכן אתרי אינטרנט וכתיבת תוכן שיווקי? ובאם וניתן לעסוק בתחום זה בעבודה מהבית? ואיך ניתן לעבוד בזה מהבית ושלא מהבית? וכמובן שברצוני לדעת איזה תחום יותר מבוקש מבין השניים מבחינת אפשרויות התעסוקה נכון לעכשיו בשוק העבודה? וכמו-כן, באיזו מכללה מומלץ לי ללמוד את תחום קידום האתרים וכול שאר הדברים שקשורים לכך .
לתשובה על-כך בהקדם האפשרי אודה לכם מאד שכן ישנם הרשמות סופיות לקורסים אלו שעומדים להיפתח בקרוב וחבל יהיה לי לפספס זאת . שכן אני מעונינת להתחיל כבר ללמוד משהו אך לשם כך אני צריכה לדעת את הכדאיות שבלימוד התחומים הנ"ל. בתודה ובכבוד רב ליאת רון!
ש
שני יונגר
בחירת מסלול לימודים
שלום ליאת,
אלו שני תחומים השונים זה מזה מאוד באופי העבודה. עם זאת, בשני התחומים למעשה תוכלי לעבוד מהבית באופן מלא או חלקי.
כמאמנת בדרך כלל התעסוקה היא כעצמאית, אם אופי העבודה מתאים לך אז בחרי בתחום הזה. כמו כן עליך יהיה לשווק את עצמך ולמצוא לקוחות בתחום המאוד פופולארי הזה.
בעניין בניית אתרים, גם תחום זה הולך והופך ליותר ויותר מבוקש. ההבדל מבחינת התעסוקה הוא שלא תהיי חייבת לעבוד כעצמאית כמו באימון אלא תוכלי לעבוד כשכירה בחברת בניית אתרים (קיימת האפשרות לתעסוקה מהבית גם בבניית אתרים)
עכשיו כל שנותר הוא שתבחרי את התחום שאת מעוניינת לעסוק בו.