היי שמי דיקלה אני בת 23 לומדת שנה א מנהל עסקים...בגדול הולך לי סבבה עם המקצוע,אבל התחום שבאמת מושך אותי הוא קרימנלוגיה ,כשביררתי בעבר על לימודים בתחום הורידו אותי מזה די מהר מכיון שצריך בזה תואר ראשון בפסיכולוגיה או משהו בתחום הבנתי שכיום זה כבר לא ככה... אני מרגישה כרגע קצת חצויה מצד אחד התחלתי תואר ואני די מצליחה בו מצד שניה יש לי משיכה חזקה ללמוד קרמנולוגיה השאלה איך אדע מה יותר מתאים לי?? ומהם תנאי הקבלה לקרמנולוגיה?צריך פסיכומטרי בזה? בקיצור מה אני צריכה לדעת??? מקווה שתענו לי בהקדם תודה מראש,דיקלה.
ש
שני יונגר
מעבר ללימודי קרימינולוגיה
שלום דיקלה,
נשמע שאת מאוד רוצה ללמוד קרימינולוגיה, ומוכנה לוותר על שנת לימודים מלאה מהתואר הראשון שלך לטובת הלימודים הללו. אבל לפני שאר הנתונים לגבי מסלול ילימודי קרימינולוגיה, האם את בטוחה שאת מוכנה להתחיל הכל מהתחלה? במידה וכן להלן הפרטים לגבי המסלול לקרימינוליגה.
ראשית, לימודי קרימינולוגיה אינם מצריכים לימודי קדם בפסיכולוגיה.
התואר נלמד גם באוניברסיטאות וגם במכללות השונות ותנאי הקבלה הכללים לתואר הם: תנאי הקבלה באוניברסיטאות הם: בגרות מלאה וציון פסיכומטרי. ישנם מחשבוני סיכוי לקבלה באתרים השונים של האוניברסיטאות. תנאי הקבלה במכללות משתנים מאוד, ניתן בחלקן להתקבל אפילו ללא בחינה פסיכומטרית.
אני חושבת שהכי כדאי לך להיעזר בשירות החינמי של האתר שיוכלו לתת לך תשובות מלאות לכל השאלות הללו.