אני בעלת תואר שני בייעוץ חינוכי. תואר ראשון בחינוך. תעודת מאבחנת דידקטית. נסיון של 18שנה כגננת במישרד החינוך, ושנתיים כיועצת חינוכית בבי"ס. מעוניינת להמשיך ולהתמקצע. מה היית מציעה לי ללמוד, כדי שאוכל להמשיך ולהתפתח מצד אחד, ולשפר את הכנסתי. אני חשה לא מתוגמלת במישרד החינוך. לאילו כיוונים ומקומות עבודה פרטיים כדאי לפנות? תודה רבה
ש
שני יונגר
ייעוץ קריירה
שלום סימה,
עם ניסיון רב כל כך כשלך תוכלי לעשות דברים רבים בתחומי החינוך הבלתי פורמאלי ובניהול החינוכי.
אינני יודעת אם תחומי הניהול מעניינים אותך, אך שם וודאי יכולת ההשתכרות שלך תגדל בהתאם לתפקיד.
בנוסף בארגונים הבלתי פורמאליים ינשן משרות רבות גם ניהוליות וגם משרות הדורשות מאבחנים ומטפלים למיניהם .
כיוון שעשית דברים רבים כל כך, מגוון התפקידים האפשרי גם הוא רחב מאוד. עם זאת, קחי בחש/בון כי את עלולה להיות over qualifiedלתפקידים רבים, כך שכדאי שתקחי ייעוץ לגבי הצגה עצמית וכתיבת קורות חיים.
דבר אחרון, האם שקלת להקים חברת ייעוץ עצמאית לייעוץ חינוכי? ישנם ארגונים בהם תוכלי לקבל הכוונה להקמת עסק עצמאי. כיוון שאת עובדת במשרד החחנוך, ייתכן ותוכלי להקטין משרה כדי שתפני לך זמן להקמת העסק במקביל.