אני מבולבל כבר המון זמן לגבי המקצוע שבו ארצה לעשות או ללמוד.אני בעל 12 שנות לימוד ותעודת בגרות חלקית(חסרה לי מתמטיקה).בבית הספר התיכון למדתי תיירות ובזמנו המקצוע נראה לי מעניין אבל אם הזמן זה נעלם ממני.
לאחר הצבא החלטתי ללמוד תקשורת באו"פ אך מסיבות שונות לא המשכתי את התואר.לאחר מכן החלטתי ללכת לייעוץ מקצועי.
לאחר לבטים רבים עשיתי ייעוץ בנושא לימודים שבו נאמר לי על פי התוצאות שאני מתאים ללימודי בלשנות ומידענות וכל הקשור בתרגום.לא ממש מצאתי במקצוע הבלשנות תעסוקה ממשית כי צריך לפחות תואר שני ולהיו ימים שלמקצוע המידענות לא התחברתי. מאז עברה שנה ועדיין מוצא אני את עצמי מתלבט בין כל מיני מקצועות כגון: היסטוריה,רוקחות,אופטומטריה,בקרת איכות,לשון והרשימה עוד ארוכה מלהכיל.
מבחינת התכונות האישיות שלי אני אדם שחשוב לי הפרטים הקטנים והדיוק,אני אוהב לשים לב לפרטים הכי קטנטנים,אני דיי אוהב תרבויות וכל מה שקשור בהיסטוריה,צופה בערוץ ההיסטוריה רוב הזמן,פחות טיפוס של כלכלה כי פשוט לא מצאתי משהו שמחבר אותי למקצוע הזה.אני חושב שאני טוב עם ילדים,יש לי יכולת התבטאות בכתב דיי טובה,אני מתקן טעויות של אנשים בשפה העברית,מצאתי רוב הזמן הזה שהמקצועות שחזרתי אליהם שוב ושוב הם אולי חלק ממקצועות ההנדסה או חלק ממקצועות הרפואה.
האם לעשות אבחון נוסף? או האם לעשות סקירה חוזרת ולעשות בדיקה חדשה מצידי בנושא? או ללכת עם הלב?
אשמח לתגובות בנושא לנושא..אשמח גם להצעותיכם!
מ
מר איש אבירם
אור לאור
אור שלום.
דומני שכבר נתתי דעתי לסוגיה שלך, ההמלצה שלי מאז עדיין נכונה להיום. תתקשר אלי, אשמח ללמוד קצת יותר לעומק את הקורה אותך. ואם אוכל לתת לך סיוע כל שהו, אשמח. איש 050-5208207