שלום לאחר שנתיים של התלבטויות ,אני עדיין לא יכול לבחור בתור אחד שחי בחו"ל במדינות שונות ב4 מתוך ה6 שנים האחרונות נחשפתי להרבה מאוד סוגים שונים של מקצועות ניראה לי שזה בלבל אותי יותר מהכל , אני ממש לא רוצה לעשות תואר כללי כזה כמו שחצי מהאוכלוסיה עושה פה רק כדי לקבל את התואר המקצועות שמעניינים אותי הם: שיווק(דבר בוא עסקתי במשך רוב הזמן) ,עריכה גרפית ,סאונד,אדריכלות ועיצוב ויש עוד כמה שלא רשמתי ,קשה לבחור במה להשקיע במיוחד שאני כבר לא צעיר וצריך להתחיל ממשהו . הכיוון הוא לימודים בחו"ל שהמטרה היא השכלה יותר גבוהה ומגוונת , השאלה היא איפה? אני אזרח ארופי דובר אנגלית ברמה גבוהה וספרדית וברמה בסיסית + אייך מתכווננים מפה??
מ
מר איש אבירם
מה לומדים? אם בכלל?
רועי איש העולם הגדול שלום.
לעניות דעתי, המעבר בין הארצות וההחשפות לתחומים ומקצועות כה רבים, זה כבר יותר מאשר BA כללי. בטוחני שאתה איש אשכולות ומרתק, אבל התולעת של המחשבות השליליות והלא רציונליות מכרסמים במוחך, אז איך מתכוונים? נתחיל שנרשה לעצמנו להעזר! ניגש להכוון לימודי. נשתמש במשאבנו הרבים, כגון אנגלית ברמה גבוהה, שהיא נתון מרכזי ללימודים מתקדמים, והאזרחות האירופאית. מה שנותר, אחרי שנעזרתי בהכוון, להרשם לתואר ראשון בארץ. (מגיע להוריך לראות אותך קרוב) ואת התואר השני ויתכן גם השלישי, תעביר בנעימים בחו"ל. בהצלחה!