שלום רב!אני אחות במקצוע ועובדת בתחום כבר קרוב ל-9 שנים. הייתי רוצה להתעסק בתחום העיצוב שממש מושך אותי,אך כמובן שיש רמת פחד מסוימת וחששות סביב הנושא.האם יש בארץ מוסדות שבהם ניתן לעשות סהבת מקצוע מסיעוד לעיצוב? אשמח לתשובה.
מ
מר איש אבירם
הסבה מקצועית
אולגה שלום.
מספר שאלות: האם יש לך תואר אקדמי בסיעוד או תואר אקדמי כל-שהו? איזה תחום עיצוב את מבקשת ללמוד? אופנה? עיצוב גרפי? מה בדיוק? בכח מקרה במידה ויש לך תואר אקדמי תוכלי לעשות הסבה אקדמית לעיצוב אופנה בשנקר, כמובן תצטרכי להציג תיק עבודות כדי שיראו שיש לך גישה לתחום. במידה ואין לך תואר אקדמי, תמיד תוכלי להירשם לשנקר או למסגרת אחרת, כדי להתקבל למסגרת הלימודים הרגילה. ובהחלט תוכלי לשלב לימודים עם עבודה. במידה ויהיו לי פרטים נוספים, נוכל להרחיב ביעץ. בהצלחה
א
אולגה
המשך בנושא הסבת סיעוד לעיצוב
אבירם שלום!תודה על התייחסותך! כן,יש לי תואר ראשון בסיעוד מטעם אוניברסיטת תל אביב. אני מעוניינת בעיצוב פנים. אשמח לתשובותך.
מ
מר איש אבירם
לימודי עיצוב פנים
אולגה שלום.
אם מסגרת עיצוב פנים היא משאת נפשך. הכל פתוח לפנייך. ניתן ללמוד עיצוב ואדריכלות פנים בבית ספר "דיפלומה" ללימודי תעודה והסמכה במסגרת האונ' הפתוחה, הלימודים מתקיימים בכפר הירוק, י"ם, מודעין, חיפה, ראשון לציון וכן באר שבע. כמו כן בבית ספר לעיצוב פנים 6B פעם או פעמיים בשבוע. וכן בית הספר לעיצוב "ULTIMA" של המרכז לבניה, במסלול בוקר או מסלול ערב.
ניתן ליצור קשר דרך האינטרנט. שווה גם לבדוק על מוסדות אחרים בהם קיימים מסלולי הכשרה דומים. בהצלחה. מקווה שיכולתי להיות לך לעזר. אבירם
א
אולגה
עיצוב פנים,סיעוד ומה שביניהם
אבירם,שוב שלום!תודה רבה על תשובותך!בהחלט עזרת לי וכיוונת אותי.מעכשיו יש לי כיוון.אתחיל לקדם את העיניינים.בסך הכל זה לא קל לעזוב את הכל ולהתחיל מחדש.....תודה שוב!
מ
מר איש אבירם
טיפ קטן
אולגה.
לפני שעושים מפנה כה קריטי, מוצע לך לגשת להכוון לימודי, לאחריה התמונה תהיה לך נהירה יותר, וההחלטה תהיה מעוגנת ומבוססת. בהצלחה. איש אבירם