מכללת כנרת, אוניברסיטת בר אילן או העברית ללימודי משאבי אנוש
מכללת כנרת, אוניברסיטת בר אילן או העברית ללימודי משאבי אנוש
רעות
5 תגובות
איפה יותר טוב ללמוד ניהול ומשאבי אנוש? אני מתלבטת בין 2 מוסדות במכללת כנרת ששם מקבלים תואר של אוניברסיטת בר אילן והמכללה חדשה יחסית ונראית טוב, והמבנה שלה חדש ונעים. או במכללת הדסה בירושלים שקיימת כבר 41 שנה והאווירה שם לא משהו בכלל, המבנה מתפורר ואין שם אווירה נעימה? מה נחשב למוסד לימודים יותר טוב?
מ
מר איש אבירם
בחירת מוסד לימודי
רעות שלום.
החוג לשירותי אנוש נלמד במוסדות רבים, גם באוניברסיטאות וגם במכללות אקדמיות רבות.
במידה ואת סגורה על תחום לימוד זה, ואת משוכנעת שהוא מתאים לך. אזי, אני נוטה להסכים איתך לגבי מכללת כנרת, המצויה במקום פסטורלי והאוירה הכללית שם נעימה, בהצלחה.
ר
רעות
רמת יוקרה של המכללות
תודה רבה על המענה המהיר!!!! למי מבין שתי המכללות (כנרת והדסה) יש רמת יוקרה יותר גבוהה? מה יותר נחשב? מה הסיכויים שלי למצוא עבודה לאחר קבלת התואר מכל מוסד? ומה לגבי אפשרויות תעסוקה בזמן התואר? אני כרגע מתלבטת בין 2 המכללות ומתקשה להגיע להחלטה, מקווה שתעזור לי.
מ
מר איש אבירם
יוקרה?
לרעות שלום שוב!
יוקרה של מוסד אקדמי, הינו פועל יוצא של הוותק שלו, סגל המרצים שלו, מספר הכותרים בספריה שבו, עצמאותו האקדמית, תחומי הלימודים המאושרים ללמוד בו, האם קיימים מסגרות לתואר שני ואילך במסגרתו. ולעובדות הפשוטות. מכללת כנרת ובשמה הקודם מכללת עמק הירדן, עדיין אינה עצמאית והתוארים המתקבלים בה, הינם של אוניברסיטת בר אילן. אבל המקום יפה והוא נושק לכנרת הנפלאה, וחם שם בצורה מדהימה, ומקורות התעסוקה באזור דלים, אבל תמיד ניתן למצוא עבודה במסגרת המכללה. ואחרי התואר הסיכויים שלך לתעסוקה שווים דומים כמו כל בוגרי המכללות בארץ. ובטוח שבכנרת הסיכויים להשתזף גבוהים יותר מירושלים הקסומה. בהצלחה
ר
רעות
מה יותר טוב?.....
שוב תודה על התגובה הבנתי מהם היתרונות והחיסרונות של כל מוסד, אך עדיין לא הצלחתי לקבל החלטה. לדעתך, איפה יותר טוב ללמוד? איזה מוסד ייתן לי את הכלים להצליח ? מה עדיף?
מ
מר איש אבירם
רעות
רעות רעות רעות
אחרי כל מה שנאמר, נדרש ממך קצת משלך. תבקרי במוסדות אלו ןתגבשי החלטה. המושג יותר טוב אינו קיים בשום תחום, תני לנהיית ליבך לנתב אותך. בהצלחה