לימודי ביולוגיה ימית באילת- איך מבררים ובעיקר- האם יש טיסה חינם?
לימודי ביולוגיה ימית באילת- איך מבררים ובעיקר- האם יש טיסה חינם?
לילך
3 תגובות
שלום מעניין אותי ללמוד ביולוגיה ימית והתוכנית של אילת נראית לי מעניינת. שמעתי שיש להם יום פתוח בקרוב באילת. איך אני בודקת אם זה מתאים גם לי ואם הם יתנו לי כרטיס טיסה?
מ
מר איש אבירם
ביולוגיה ימית באילת
לילך שלום.
אם זה התחום שאת סבורה שהולם את כישורייך ונטיותייך, הינו מסלול מעניין, התואר הראשון הינו במדעי החיים במגמת ביולוגיה וביוטכנולוגיה ימית. שנה א' ו-ב' יועברו במקביל באילת ובבאר שבע. והשנה השלישית תועבר באילת. בקמפוס באילת ישנם תנאים יחודיים. מעל 70% מהסטודנטים מגיעים מחוץ לאילת. המרצים מוסעים בהסעה כל יום מאוניברסיטת ב"ש. מרבית הסטודנטים שוכנים במעונות הסטודנטים. לא ידוע לי על נתינת כרטיסי טיסה. בהצלחה.
ק
קמפוס אילת
יום פתוח באילת- כן יש טיסות
שלום ללילך ומנהל הפורום. סליחה על האחור בתגובה ב 24.5.11 יתקיים יום פתוח בקמפוס אילת שיציג גם את הביולוגיה הימית. יש לנו מספר מוגבל של כרטיסי טיסה לאילת לנרשמים מראש את מוזמנת ליצור קשר איתנו בדוא"ל או בטל. 08-6304518/9 ולקבל פרטים בהצלחה בהמשך הלימודים
מ
מר איש אבירם
כרטיסי טיסה
לילך.
ביררתי אם הקמפוס באילת. יש טיסות ליום הפתוח בלבד. וזה דורש תיאום מראש. פעולה שראויה לציון. יהיה מועיל באם ימצאו סידור לטיסות בסופי השבוע ותחילתן. למען הסר ספק. אני ממליץ בחום רב על הלימודים בקמפוס האילתי, שיוצא מגדרו למען היטיב עם תנאי הסטודנטים. בהצלחה איש