הייי שמי מיכאל אני בן 22 והחלטתי שאני רוצה ללמוד הבעיה היא שאין לי בגרות וגם לא תעודת גמר אני לא יודע מאיפה להתחיל מה לעשות?? אני רוצה מאוד ללמוד משהו ואני מוכן להשקיע כמה שצריך כדי ללמוד ולהצליח האם יש מכללות שמקבלות גם בלי תעודת בגרות? אני בטוח שיש לי את היכולת להתמיד ולהצליח וכרגע הבחירות שלי הם לא כמו שהייתי בן 18 (בוגר יותר) אני לומד מאוד מהר ונורא רוצה ללמוד פסיכולוגיה או עבודה סוציאלית או משהו שעוסק בייעוץ והכוונה תודה רבה וחג פסח שמח
מ
מיטל ווארפול
מכינה
מיכאל שלום,
כיף לשמוע שהינך חדור מוטיבציה ללימודים עומדות בפניך מספר אפשרויות: 1.השלמת בגרויות (מכון אנקורי, יואל גבע ועוד.....)+השלמת פסיכומטרי 2.השלמת בגרויות-מכינה קדם אקדמית-המכינה המיועדת למועמדים המבקשים להתקבל ללימודים אקדמיים שלא על סמך ציוני הבגרות שברשותם, אלא על סמך הישגיהם במכינה.
לפרטים נוספים אודות המכינה תוכל לפנות לפורום מכינות באתר או לשירות אישי חינם באתר בחינם
בברכה מיטל ווארפול
ש
שירה
למיכאל
לא כדאי להתפתות וללמוד במוסדות המקבלים ללא בגרות מלאה אלא אם כן מדובר במוסדות מוכרים ע"י המועצה להשכלה גבוהה ויתכן ולומדים בהם מכינות ייעודיות .. בכל אופן כדאי לעשות סקר בין מוסדות אקדמיים שונים (אני יודעת להמליץ על מכינה קדם אקדמית שעשיתי לפני שהתחלתי את התואר במכללת נתניה) ולברר מה נידרש לתחומי הלימוד השונים .