שלום רב, הנני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות בהתמחות של ניהול משאבי אנוש. כרגע אני עובדת בתור רכזת גיוס בחברת כח אדם והשמה. האמת שאני לא מרגישה שאני כל כך נהנית מהתפקיד ואינני רואה את עצמי ממשיכה בכיוון הזה. אני יותר מתחברת לתפקידים אדמיניסטרטיביים ולכן חשבתי ללמוד קורס חשבי שכר. השאלה אם התחום הזה יכול להיות כיוון מוצלח להתפתח בו בהתאם לרקע האקדמאי שלי? האם זה בכלל מתאים למי שלא למד ניהול חשבונות? והכי חשוב האם ניתן בכלל להשתלב בתחום ללא כל ניסיון קודם? כי שמתי לב שבכל המודעות דרושים שמתפרסמים בתחום תמיד רשום חובה ניסיון של כמה שנים...ובנוסף האם זה תחום שמשתלם לעבוד בו מבחינת שכר? אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כל השאלות שציינתי...תודה מראש
מ
מיטל ווארפול
חשבת שכר
שלום סנדי, חשב השכר הינו אחד מתפקידי המפתח בארגון ומתוקף תפקידו אחראי על אחד התקציבים הגדולים , השכר . קורס חשבי שכר מיועד למנהלי חשבונות, אנשי כוח אדם ומנהלים שיש להם זיקה לנושא השכר והכספים. ועל כן תחום זה יכול להיות כיוון מוצלח בהתאמה לרקע האקדמי ממנו הינך מגיעה. מקצוע חשב שכר הוא מקצוע אשר יש בו צורך במפעלים וארגונים שונים בתעשייה. מקצוע זה נחשב יוקרתי והעוסקים בו צריכים להחזיק בידע רב ומקיף בדינים וחוקים שונים על מנת לחשב שכר באופן מדויק. קורס חשבי שכר מתאים לא רק לעוסקים בתחום אלא גם לבעלי תפקידים אחרים
קהל היעד בקורס חשבי שכר : בוגרי 12 שנות לימוד+ראיון קבלה חשוב לציין שעלייך לבחון האם יש לך יכולות ריאליות....והאם תפיקי הנאה מעבודה זו....
גם ללא נסיון עבודה קודם מכיוון שהינך אקדמאית+למדת לימודי התמחות יש לך יתרון על בוגרי הקורס שינסו להשתלב בעבודה