יש המלצה למוסד לימודי בצפון? מחפשת קורס כזה שבאמת יעזור לי להבין הרבה ויתן לי כלים.
תודה.
מ
מיטל ווארפול
משאבי אנוש
שיר שלום,
קורס משאבי אנוש והתנהגות ארגונית מיועד לרוב לבוגרי תואר ראשון או לבעלי ניסיון תעסוקתי של שנתיים לפחות בתחומים רלוונטיים, לעוסקים או למתעתדים לעסוק בניהול משאבי אנוש, וכן לכל העוסקים בניהול עובדים ובהדרכה.
אם אינך מהתחום אני ממליצה לך להתעניין בלימודי תואר ראשון בתחום כדי לקבל רקע תיאורטי או יישומי מתאים.
תוכלי לפנות למכון תפנית, למכללת עמק יזרעאל ועוד.... לקבלת פרטים נוספים אודות מוסדות לימוד ניתן גם לפנות לאתר לשירות אישי חינם
בברכה מיטל ווארפול
ש
שיר
שאלה נוספת וחשובה
אני מאוד רוצה ללמוד משאבי אנוש, ולא יודעת איך להגיע לזה. אני בת 28, ללא תעודת בגרות, אך עם רצון גדול. להתחיל עכשיו בגרויות- לא ריאלי, או להכנס למכינה קדם אקדמית עם צעירים הרבה מתחת לגילי. אז, בעצם, השאלה האמיתית שלי היא, לחכות למכינה 30 +, או שישנם מכללות שיבקשו ממני לא להתחיל בגרויות מההתחלה וכן לעשות חלק מהמקצועות, כמו אנגלית ומתמטיקה.
אשמח לתשובה כנה שיר.
מ
מיטל ווארפול
הכנה ללימודים אקדמיים
שלום שיר,
חשוב לי לציין כי אל לך להילחץ בגילך מהשלמת בגרויות או פסיכומטרי ובמיוחד כשיש לך מטרה-את כבר יודעת מה את מעוניינת ללמוד. קיימות תוכניות שונות שיכולות להתאים לך. אנא פרטי איזה מקצועות בגרות יש לך? האם יש לך 12 שנות לימוד או פחות? כל מוסד מציע תוכנית אחרת בחלקם תדרשי לפסיכומטרי (לפני גיל 30) כדי להתקבל למכינה ובחלקם תדרשי לבגרות חלקית ומבחנים פנימיים של המוסד. אנא פרטי מעט על הרקע הלימודי, מקום לימודים (גיאוגרפי) מועדף ויכולות אישיות אשמח לעזור ולייעץ
בברכה מיטל ווארפול
ש
שיר
מיטל שלום
ושוב תודה על המענה- אני מעריכה את זה.
ארצה מאוד לדעת איך אצליח להגיע למה שאני רוצה ללמוד-שזה משאבי אנוש. בעצם הדרך לשם היא הבעיה הגדולה שלי, למרות שאני יודעת מה אני רוצה. אפרט לך בקצרה: יש לי בקושי 10 יחידות בגרות.אפילו לא. אולי בסביבות ה6 או 8. מה שברור לך ש-12 שנות לימוד יש לי. אין לי רקע לימודי, חוץ מבית הספר לא למדתי משהו במשך הזמן הזה. אני גרה בצפון(חיפה גם כן תוכל להתאים לי מבחינת מרחק).ארצה לציין גם, שאם ישנו מוסד גם במקום אחר בארץ שאת חושבת שיתאים לי על סמך מה שהעלתי כאן בכתב, אשמח בכל זאת לקבל פרטים. ואני, גם מפאת גילי, מאוד רוצה למצוא את הדבר הזה שאשמח לקום אליו בכל בוקר. אני בחורה, שלדעתי, למרות שלא הייתי עדיין בשום מסגרת רצינית כזו, עם העזרה הנחוצה ועידוד והרצון שאני מביאה, אוכל כן להשתלב, ברגע שהחששות והפחד יתמתנו.
אשמח לתשובה כנה. ואם את באמת חושבת שבחורה בגילי יכולה להכנס למסגרת של לימודים קדם אקדמיים, אשמח לפירוט. ומה עם מכינה של 30+?
תודה ושבוע נפלא.
מ
מיטל ווארפול
תואר ראשון משאבי אנוש
שיר שלום, עומדות בפנייך מספר אפשרויות ללימודים אקדמיים: 1.השלמת מכינה קדם אקדמית-המכינה המיועדת למועמדים המבקשים להתקבל ללימודים אקדמיים שלא על סמך ציוני הבגרות שברשותם, אלא על סמך הישגיהם במכינה. 2.מכינה לבגרות+השלמת פסיכומטרי-המכינה מיועדת למועמדים המבקשים להשלים ו/או לשפר את ציוני הבגרות שלהם.
אני ממליצה לך לפנות ישירות למוסד האקדמי: מכללת עמק הירדן, מכללת עמק יזרעאל, המכללה האקדמית תל חי ועוד.............. כדאי להתעניין גם באוניברסיטה הפתוחה אשר אינה דורשת בגרות או פסיכומטרי כתנאי קבלה אשמח לענות לשאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ש
שיר
מיטל-אשמח אם תעני לי
אני שיר, וכתבתי לך שבוע שעבר, שאלת אותי עוד כמה שאלות, רציתי לדעת מה היא תשובתך. אשמח אם תעני לי בהקדם. הפרטים שביקשת ותשובתי נמצאים בעמודה השנייה.