שלום לכם ! יש לי 2 שאלות ומתוכם בעיה 1 : אני בכיתה ו' וכידוע לכם ולכולם , שאני בשנה הבאה אמורה להיות בחטיבת הביניים , הבעיה היא שאני ממש ממש אבל ממש רוצה להתקבל לכיתת מופת ( מצטיינת או מדעית ) אבל יש בעיה קטנה , המתמ' שלי והנדסה שלי הם לא טובים כ"כ ואין לי מושג מה לעשות כדי שאני יצליח בזה , אני מנסה מנסה ומנסה אבל אני לא מצליחה להבין את החומר , מורה פרטית לא עוזרת וההורים שלי וגם האחים שלי לא למדו את אותם אז מה אני לעזאזל עושה ? העתיד שלי חשוב לי מאוד , עם אתם יכולים לענות לי על שאלה זו אני אשמח מאוד .. השאלה השניה שלי , זה שעם אתם יכולים לומר לי איך התעודה שלי בינתיים , ועם החטיבה מכלילה גם את המחצית ה - 2 ? קריאה , הבנה , הבעה , לשון , כתיב וכתב : טוב וכמעט טוב . מתמ' והנדסה : בלתי מספיק ( כידוע כמו שאמרתי לכם בשאלתי ה - 1 ) אנגלית : טוב תנ'ך : כמעט טוב מאוד מדעים : כמעט טוב ג"ג : טוב היסטוריה : טוב חינוך גופני : טוב מאוד מורשת ועידוד קריאה : כמעט טוב מאוד . אני נורא נורא נורא אשמח עם תעזרו לי ! בברכה , נוי .
מ
מיטל ווארפול
לקראת חטיבת הביניים
שלום נוי,
כדי לקבל הדרכה וייעוץ כדאי לפנות ליועצת חינוכית בבית הספר או למנהלת בית הספר ולקבל פרטים הם המומחים לתת ייעוץ לכיתות ו' בהצלחה מיטל ווארפול