קבלה למכללה ללימודי מדעי ההתנהגות בשילוב משאבי אנוש
קבלה למכללה ללימודי מדעי ההתנהגות בשילוב משאבי אנוש
לירן
1 תגובות
אני לירן, בן 23 מאזור המרכז. אני רוצה ללמוד תואר ראשון במדעי ההתנהגות עם התמחות במשאבי אנוש וממה שאני יודע, יש את השילוב הזה במכללה למנהל בראשל"צ, מכללת פרס ברחובות ובאקדמית ת"א-יפו. רציתי להתקבל לאקדמית אבל הפסיכומטרי נמוך מדי אז ויתרתי. על מכללת פרס בניתי אבל המכללה עברה למקום אחר ברחובות ואין לי איך להגיע לשם. במכללה למנהל צריך בגרות+פסיכומטרי בשכלול של 88 ולי יש 84.4 אז יש לי שתי אפשרויות:לעשות בגרות 5 יח' בגאוגרפיה (שנחשבת בגרות קלה) ולקוות לציון של 80+ ואז ישר להירשם (במידה והציון פחות מ 80 אז זה אבוד) או להתקבל על תנאי שזה אומר שבמשך הסמסטרים בשנה הראשונה אני צריך ממוצע של 75 ומעלה ואם לא אז בסוף השנה הראשונה אני עף. זה לא שאני לא מאמין בעצמי, אבל לשלם 28,000 לשנה שיש מצב שבסופה אתה לא תמשיך זה בעייתי.. אשמח אם למישהו יש עצות לתת לי. תודה רבה
מ
מר איש אבירם
התלבטויות
לירן.
לפני כל ההתלבטויות הכספיות וסיכויי הקבלה, רצוי שתגש להכוון לימודי, שם יהיה ניתן לקבל תובנות לנטיות שלך וליכולותייך האמיתיות. שם גם יעזרו לך לדעת לאיזה מוסד אקדמי הסיכויים שלך להתקבל. מלבד זה בכל מוסד אקדמי יש מסגרת מכינה שמשפרת את ציונך ומאפשרת לך סיכוי רחב להתקל לתחום שלו אתה מתאים. חשוב על זה. בהצלחה!