שלום, אני מגדירה עצמי כשאפתנית הרגילה למצויינות. לצערי לאחר הפסיכומטרי "התפשרתי" ונרשמתי לקרמינולוגיה כמסלול ראשי וסוציולוגיה אנתרופולוגיה כמשני. בצבא הייתי מאבחנת מדעי התנהגות במשרד מחקר וייעוץ ארגוני. הייתי רוצה לדעת, האם רזומה כזה יכול להיות מספק, ולאילו מקצועות? הייתי רוצה לעסוק בתחום ייעוץ, לעבוד ולעזור לאנשים, ולאו דווקא עבודה עם עבריינים! גם קואצ'ינג מאוד מעניין אותי.. אילו אפשרויות לדעתך יש לי בהמשך הדרך? ישנו מקצוע אשר הרקע שלי מספיק? ואם לא, אילו אפשרויות של תואר שני יש בפניי, עם התואר הראשון הנ"ל?
אשמח לעזרתך,
מ
מיטל ווארפול
אפשרויות תעסוקה
שלום,
כבוגרת תואר ראשון במדעי החברה תוכלי להשתלב במסגרות רבות: מדריכה חברתית בבריאות הנפש, יועצת לימודים בתיכונים הפרטיים, יועצת לימודים לבגרויות ופסיכומטרי, מתרגלת באקדמיה, עוזרת מחקר באקדמיה, רכזת כ"א/משאבי אנוש, ועוד.....
אם תרצי להתמקצע בתחום הקואצ'ינג עלייך להמשיך וללמוד לימודי תעודה או קורס. תוכלי להתעניין בלימודי תעודה שונים: אימון קואצ'ינג, גישור, הנחיית קבוצות, טיפול התנהגותי, מנתחת התנהגות מוסמכת ועוד.......
עלייך לשאול עצמך עם איזו קבוצת גיל את מעוניינת לעבוד ובמה בדיוק, ייעוץ או הדרכה הם שמות כלליים עלייך, אנא פרטי באופן ספציפי את התחומים הקרובים לליבך