אהלן, אני נורא מתעניינת בשני התחומים. לאחר שחרשתי את האינטרנט בנושא, הבנתי שהשכר בפיזיותרפיה הוא נמוך ויש צורך בעבודה קשה מאוד ולעיתים אף בכאבים בגוף המטפל. לכן חשבתי גם על תזונה, תוכלו אולי לשבור לי מיתוסים? האם השכר הוא כזה נמוך בבתי חולים בפיזיותרפיה? איך השכר בתזונה אתם יודעים?
תודה רבה
מ
מר איש אבירם
שכר, שכר שכר
ענבר.
תחום השכר הגבוה, לרוב הוא מסחר. קונים בזול ומוכרים יקר. בתחום התזונה מיתן להרויח בגדול באם תפתחי דוכן פלאפל. גם תחום התיווך מניב. זה לגיטימי לחלוטין לשלב שיקולי כדאיות והשתכרות. אך חשוב לפני הכל למצוא תחום אליו אני מתאים הן מבחינת כישורים והתאמה אישית. ואז, מתוך התחומים שאני מתאימה ומעוניינת, אבחר את המניב יותר. אחרת, ההחלטות שיבואו יגררו אותך לחוות חוויות מיאשות. לידיעה, שני התחומים שהזכרת הם תחומים מעניינים. בהצלחה.
ע
ענבר
שניהם מעניינים
שני התחומים מעניינים אותי, לשני התחומים אני מתקבלת באוניבסיטאות. אבל שמעתי כל כך הרבה דברים לרעה על המקצוע של פיזיותרפיה, שאני חוששת ללכת אליו למרות שהוא מאוד מעניין אותי. גם תזונה מעניין אותי, רציתי להסתכל גם על היבט העתיד. ועל כן, שאלתי על כך.
שוב תודה
מ
מר איש אבירם
מענה לענבר
ענבר.
אכן שני התחומים מעניינים. פיזותרפיה, הינו תחום חשוב ומרתק, עוסק בעיקר באנשים שכואב להם, והתחום עוזר להם לשוב לאורך חיים תקין והסיפוק ענק. מוצע לך לפגוש פיזיותרפים במרפאות ולעמוד מקרוב על עבודתם, הם ישמחו לביות לך לעזר.