אני חיילת משוחררת שמוצאת את עצמי לא פעם בוחנת את דרכי..מבחינת קריירה..ברצוני ללמוד משהו שהוא גם יעניין אותי וגם יהיה לו ביקוש. לאחרונה כל הנושא של אנימציה יותר מתיישב בראשי ומצאתי שתי אופציות שהיו מתאימות לציוני הבגרות והפסיכומטרי שלי..אך אין לי מספיק מידע על מנת לקבל כיון . 1)למודי הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית במכללת אריאל.. 2)לימודי אנימציה במכללת ספיר. האם תעודת הנדסאי יכולה להיות יותר "משתלמת"? והאם שני המסלולים האילו הם ברמה גבוהה? אני מעדיפה לקבל תשובה כנה בפורום מאשר לדבר עם רק המוסד עצמו..הרי כל מוסד מוכר בצורה כזו או אחרת אשליות.. אודה לתשובות.
ל
ליאב
הצעה שלי - להתמקד במה שאת אוהבת
היי, שני התארים נראים לי מתחומים די שונים... במה בעצם את רוצה לעסוק ? אם את נמשכת לתחום העיצוב (אנימציה) וגם מתעניינת בתחום הטכנולוגיה (הנדסאי תקשורת) יש עוד לא מעט אופציות בכל כיוון בפני עצמו ועוד לא מעט אופציות שמשלבות בין שני התחומים ויכולות להתאים לך... (לצורך העניין יש לי חבר טוב שלומד עיצוב ופיתוח משחקי מחשב בבית ברל. שגם זה דורש גישה לטכנולוגיה ולעיצוב, ועד כמה שאני מכיר גם יש דרישה לבוגרי התכנית בתעשייה). בכל מקרה, אולי כדי לך לבדוק עם עצמך תחילה מה באמת את אוהבת ולפי זה לחפש את הלימודים. שיהיה בהצלחה !