שלום וערב טוב אני בן 35, נשוי + 1 בעז"ה 2 עוד מעט..). כיוון ששנים לא הצלחתי לקבל החלטה מה ללמוד, לא למדתי לימודים רציניים וכיום אני תקוע במשרות השרדותיות שמניבות שכר מינימלי ומתסכלות בחוסר היכולת שלהן למלא אותי בסיפוק ובתוכן ממשי. אי לכך בוער לי בכ"ז לצאת ללמוד לתואר ראשון שאולי יוכל למנף אותנו למקומות חדשים. אולם, אני מתקשה להחליט מה ובמסגרת הלחוצה של משפחה / פרנסה וכו', האפשרויות מצטמצמות מראש מה גם שעדיין הכיוון לא ברור. נעזרתי ביועצים רבים שכיוונו אותי לתחומים שונים זה מזה (התייעצתי כמה פעמים עפ גורמים מקצועיים שונים) מהנהלת חשבונות, תיירות ועד טכנאי רנטגן, מתמטיקה, מזכירות רפואית וכו'. האם נגזר עלי להתקע במקום ? אשמח לעצה טובה ועזרה, הייתי רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה...
תודה מראש
מ
מר איש אבירם
תחומי עניין
איתי.
נראה לי, שאכן הגיעה השעה לאתנחתא ולהתמקד. זה צורך השעה ודרישת המשפחה. במקום להסתובב סביב עצמך ולהתייעץ. מוצע לך בחום לגשת להכוון תעסוקתי לימודי, פשוט לעלות על מבדוק ולבחון, מה טיב ויכולת רכבך, ומה צריך רכבך כדי להגיע ליעד הרצוי לך. עשה זאת! כך תוכל לדעת באם להשקיע בלימודים ולאיזה תחום, ו/או להניח לזה, ולהתמקד בתחום תעסוקה ומה התחום המתאים לך. בהצלחה