1. איך הלימודים?עד כמה הלימודים הריאלים שם (פיזיקה , כימיה) די מעיקים בהתחשב לזה שאומנם עשיתי מגמה ריאלית בתיכון אבל אני נחשבת הומאנית 2. האם מרוצים מאונ' בר אילן?ומהבה"ס לרטגן? (המרצים וכו') 3. איך האנשים בחוג הזה? 4. מה בקשר לשכר ומידת ההשתלבות בשוק העבודה עם סיום התואר? 5. מה אפשרויות הקידום לאחר התואר הראשון ? 6. עד כמה נחשפים למראות קשים בתחום הנ"ל? המון תודות מראש לכל ניסיון של מגיב לענות לי על אפילו חלק מהשאלות
מ
מיטל ווארפול
מסלול רנטגן
שלום, החוג המשולב מדעי החברה-מסלול רנטגן: 1.תוכנית הלימודים כוללת באוניברסיטה: קורסי פסיכולוגיה,פיסיקה,כימיה,מדעי החיים, פיזיולוגיה, סטטיסטיקה, גנטיקה ונזקי קרינה, פרמקולוגיה, אנטומיה ועוד..... בבתי הספר לטכנאי רנטגן: MRI, CT, רפואה גרעינית, ממוגרפיה, אנגיוגרפיה וצנתור, אבחון ממצאים שגרתיים בגוף האדם באמצעות קרני רנטגן ועוד.... 2. אפשרויות התעסוקה בתחום- טכנאי רנטגן בבתי החולים וקופות חולים ובמכונים פרטיים. 3.על נתוני השכר ניתן לקרוא בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה 4. אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אקדמי אישי באחד המוסדות הרלוונטיים ולבחון מולם את שאר השאלות כגון סגל אקדמי, אוירת לימודים, סוגיית "המראות הקשים" ועוד.....