שלום, אני חיילת משוחררת.. יש לי בגרות מלאה עם ממוצע של 82 (4 יח' אנגלית ו3 יח' מת') ועשיתי פסיכומטרי.. תוצאות איומות.. 402 ואני נורא חוששת להמשך עתידי.. ציפיתי מעצמי להצליח ולהרשם כבר באוקטובר ללימודים.. אני אינני יודעת מה אפשר לעשות עם הנתונים הללו מה אפשר ללמוד אם בכלל.. אני לא רוצה באוניברסיטה הפתוחה וחוששת שאצטרך לעשות שוב פסיכומטרי אלא אם כן תאמרו אחרת שאני עדיין אוכל להתקבל למכללות..(באיזור ירושלים..) חשבתי בכיוון של ריפוי בעיסוק לגיל הרך אני ממש אובדת עצות . אשמח אם תייעצו לי איך להמשיך מפה.. תודה רבה!
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום, מכיוון שאינך עומדת בדרישות הקבלה, אני ממליצה לך להרשם ללמודי תואר ראשון בחינוך לגיל הרך/חינוך מיוחד/פסיכולוגיה ולהמשיך ולהתמקצע בתחום של ריפוי בעיסוק או גיל הרך ע"י קורסים כגון התפתחות רגשית באוניברסיטה העברית ירושלים, מטפלת התנהגותית ABA, טיפול באומנות ועוד.....
אשמח אם תפרטי את תחומי העניין שלך כדי שאוכל להמשיך ולעזור
בברכה מיטל ווארפול
מ
מיטל לוי
בהמשך לתגובתך..
די קלעת לתחומי העניין שלי.. רציתי בהתחלה ללמוד קלינאית תקשורת אבל התנאי קבלה ממש גבוהים לכך אז חשבתי בכיוון של חינוך מיוחד/ חינוך לגיל הרך.. פשוט לא מצאתי מכללות שהתנאי קבלה מספיקים לי בכדי להתקבל... ופסיכולוגיה אני מניחה שיידרשו הרבה יותר.. השאלה שלי אם תוכלי להמליץ לי על מכללות שכן אוכל להרשם עוד בזמן הקרוב או שאני באמת אצטרך לעשות מכינה/ פסיכומטרי בשנית.. תודה רבה!!!