שלום! אני מחפש מלגה שתעזור לי כלכלית, יותר מ10,000₪ ואשמח להתנדב עם נוער/קשישים בבתי חולים או כל מה שקשור לאמנות ובעלי חיים! אשמח לעזרה ולכיוון
מ
מנהל הפורום
מלגות התנדבות עם נוער ופרויקטים קהילתיים
שלום טל,
אם אתה מחפש מלגות התנדבות הכוללות סכום גבוה מ - 10,000 שקלים, ישנן מספק מלגות הפתוחות כעת להרשמה אשר עשוית להתאים לך, ביניהן: מלגת חינוך לפסגות, הכוללת התנדבות עם ילדים ונוער, גובה המלגה כ - 12,000 שקלים; מלגת נוער לתת, הכוללת מסלול של ריכוז סניף המקנה מלגה בגובה 12,000 שקלים בכפוף ל - 170 שעות התנדבות שנתיות; מלגת לווייתן הכוללת התנדבות בתחום הקיימות, המיועדת לסטודנטים להנדסה, סביבה, וטכנולוגיה (ביישובים נבחרים בלבד); מלגות כפרי הסטודנטים של איילים, המשלבות התנדבות קהילתית באזורי המגורים; ועוד. ישנן מלגות התנדבות נוספות בסכומים גבוהים, אך הן סגורות להרשמה נכון לעתה וצפויות להיפתח שוב במהלך שנת הלימודים.
כמו כן, ייתכן כי במוסד האקדמי בו אתה לומד ישנם פרויקטים חברתיים פנימיים בהם ניתן להתנדב ולקבל מלגה. הייתי ממליצה לך לפנות אל דיקנאט הסטודנטים של המוסד האקדמי, ולהתעניין אילו מלגות התנדבות קהילתיות פנימיות יכולות להתאים לך ופתוחות כרגע להרשמה.
צירפתי בתחתית תשובתי קישור ללוח המלגות שלנו, אתה מוזמן לחפש במגוון הקיים בלוח מלגות נוספות המתאימות לך.