היי האם מישהו יודע/ת עלות לימוד קורס מורה נהיגה בגוגל כתוב 10 עד 12 אלף, אך מבירור בטלפון באחת המכללות נאמר לי שזה 15 אלף עיוני + עשרות אלפים מעשי. והאם יש מימון להפחית משמעותית עלויות? תודה ויום מקסים
מ
מנהל הפורום
מלגות לקורס להכשרת מורה נהיגה
שלום בן,
למיטב ידיעתי, קורס מורי נהיגה אינו נכלל בקורסים במימון משרד העבודה, אך במקרים מסוימים ניתן לקבל סיוע במימון הקורס במסגרת תכנית השוברים של משרד העבודה, אדגיש כי תכנית השוברים מיועדת רק לעומדים בדרישות הסוציו-אקונומיות ובקריטריונים התעסוקתיים והאישיים של משרד העבודה. מעבר לכך, לא ידועות לי מלגות ייעודיות כלשהן לקורסים להוראת נהיגה, אולם הייתי ממליצה לך לפנות אל מוסדות הלימוד עצמם ולהתעניין אם ישנה אפשרות לקבל מלגות פנימיות מטעמם. בנוגע לעלויות הקורסים, כדי לקבל את המידע לגבי המחיר עלייך לפנות ישירות אל מוסדות הלימוד. קורס מורי נהיגה מתקיים במוסדות הבאים: מכללת עתיד (חיפה, באר שבע, ותל אביב), מכללת המסלול הנכון (פתח תקווה), מכללת לימודית (ירושלים), מכללת שבירו (באר שבע), ועוד.
צירפתי בתחתית תשובתי קישור לטופס יצירת קשר, אתה מוזמן למלא את פרטייך ונציגינו ייצרו איתך קשר ויסייעו לך למצוא מסלול לימודים המתאים לך.