איחרתי לצערי את מועד הגשת הטפסים של מלגת אימפקט. שאלה 1- האם עדיין קיימת דרך שאשלח את הטפסים ואקבל את המלגה באופן חריג במידה ומתאפשר חריגים? שאלה 2 - האם יש מספר טלפון או מייל שאוכל לברר את העניין הזה ישירות מול impact המלגה? (אני לא הצלחתי למצוא). 3- אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מלגות נוספות. רקע- קיבלתי רק לפני כמה ימים תשובה סופית מאוניברסיטת רייכמן שהתקבלתי למסלול שרציתי לאחר מעבר מכינה שעשיתי מטעמם. לכן התחלתי לברר קצת באיחור לגבי מלגות. אני לוחם מילואים שנפצע בלחימה אם קיימות מלגות שקשורות בנושא אשמח לשמוע עליהן, זה יעזור לי מאוד
תודה לכם על הכל
מ
מנהל הפורום
איחור בהגשת מלגת אימפקט ומלגות למשרתי מילואים
שלום יוסף,
למיטב ידיעתי, לאחר סגירת ההרשמה למלגת אימפקט אין אפשרות לצרף טפסים, ולהבנתי אין אפשרות להגיש בקשות חריגות. המועמדים שפספסו את ההרשמה ומתחילים תואר או לימודי תעודה של לפחות שלוש שנים יכולים להירשם גם לקראת שנת הלימודים השנייה. תוכל לנסות ליצור קשר עם הקרן ולברר את האפשרויות העומדות בפנייך, כעובדת הפורום אין באפשרותי לצרף פרטי קשר של קרנות ומלגות, להערכתי הפרטים ליצירת קשר במייל עם אימפקט מצויים באתר הקרן.
בנוגע למלגות נוספות אשר עשויות להתאים לך, ישנן מלגות שונות המתאימות למשרתים במילואים, כגון קרן הסיוע של תכנית "ממילואים ללימודים" של קצין המילואים הראשי, מלגות פר"ח למשרתי מילואים, מלגת מיל-GO, ומלגות המוענקות מעת לעת על ידי הרשויות המקומיות (בהתאם למקום מגורייך). אם בעקבות פציעתך אתה מוגדר כנכה צה"ל, תוכל להגיש בקשה לסיוע במימון הלימודים במסגרת השיקום המקצועי, הגשת הבקשה מתבצעת דרך עובד השיקום, וכמו כן, קרן נכי צה"ל מציעה מלגות לחברי הארגון.
צירפתי בתחתית תשובתי קישור ללוח המלגות שלנו, בו תוכל לחפש מלגות המתאימות לך מתוך מגוון רחב של מלגות.