אפשר להשלים תואר ראשון בעו״ס במוסד אחר מזה שלמדתי בו?
אפשר להשלים תואר ראשון בעו״ס במוסד אחר מזה שלמדתי בו?
סתיו
1 תגובות
למדתי במכללה בצפון הארץ תואר ראשון בעבודה סוציאלית. נשארו לי 3 קורסים להשלים כדי לקבל את התואר אך אני גרה במרכז ועובדת במשרה מלאה ולכן לא אוכל להגיע פיזית למכללה. האם יש אפשרות שאשלים את התואר במוסד אחר ושיכירו לי בנק״ז שכבר השלמתי?
מ
מנהל הפורום
השלמת תואר במוסד אקדמי אחר
שלום סתיו,
למיטב ידיעתי, במקרים מסוימים עשוי להתאפשר מעבר בין מוסדות אקדמיים להשלמת התואר, אך עם זאת חשוב לי להדגיש כי המוסדות האקדמיים אינם מתחייבים לקבל סטודנטים ממוסדות אחרים, וכי ההנחיות בנושא הזה משתנים ממוסד למוסד. אציין גם כי המעבר בין המוסדות האקדמיים תלוי במרכיבים כגון משך הזמן שעבר מאז לימודייך, הציונים שלך בקורסים שנלמדו, ההתאמה בסילבוס בין המוסדות, עמידה בתנאי הקבלה של החוג, ועוד. הדבר נתון לשיקול הדעת של המוסד האקדמי והמוסד רשאי שלא לקבל מועמדים באופן זה.
הייתי ממליצה לך לפנות אל החוג לעבודה סוציאלית במוסדות האקדמיים בהם את מעוניינת ללמוד ולהתעניין לגבי האפשרויות העומדות בפנייך והאם תוכלי להשלים בהם את התואר. לימודי עבודה סוציאלית לתואר ראשון באזור המרכז מתקיימים באוניברסיטת בר-אילן (רמת גן), ובאוניברסיטת תל-אביב.
כמו כן, את מוזמנת למלא את פרטייך בטופס יצירת הקשר אליו קישרתי בתחתית תשובתי ונציגינו יצרו איתך קשר וינסו לסייע.