אני חייל משוחרר קצת מעל שנה. אני עובד כמעט שנה.כמחסנאי. ואוהב את העבודה. אני חייב מקצוע לחיים. מה יהיה אם אני יפותר עוד כמה שנים.איפה אני יחפש את עצמי.ואיזה מעסיק יקח אותי ללא תעודה כלשהי. אין לי שום כיוון לחיים. עצם המחשבה על לימודים לתווך ארוך מקשה עליי.אני בעל תעודת בגרות מינימלית. עברתי מאתר לאתר מפורום לפורום ולא מצאתי הכוונה או עזרה. חשבתי גם על הכוונה מקצועית. אבל אני לא מכיר מכונים כאלו והרשת מפוצצת ביותר מידי כאלו ככה שקשה לסנן מי אכן באמת יוכל לכוון אותי הכי נכון.
אשמח לטיפים כללים בנושא. מה לקחת בחשבון בזמן הבחירה. קראתי פה על אנשים שהתחילו לימודים ועזבו באמצע. ואני לא רוצה להגיע למצב דומה.
אשמח להמלצות על מכונים שהתנסתם בהם באזור חדרה/זכרון/נתניה.
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
בני שלום, תודה שפנית אלינו, תחילה אמליץ לך לבחון את שירותי התעסוקה-שירות חדש שנקרא אימון תעסוקתי. הינך זקוק להכוון וליווי ממוקד .
מעבר לכך,כדי לבחור מסלול לימודים מתאים יהיה עלייך לבחון יכולות מול תחומי עניין. אני ממליצה לך לקרוא ולבחון את התארים השונים ואפשרויות תעסוקה הקיימים לפני שהינך מגיעה לייעוץ. תוכל להעזר באתר, תחת הכותרת "תואר ראשון" ולקרוא על המגמות השונות. גם ללא בגרות ופסיכומטרי, ניתן להמשיך ולהתקדם ללימודים אקדמיים, הכל תלוי מה תרצה ללמוד.....