היי אני יליד צרפת חרדי לשעבר שירתתי כלוחם שירות מלא היום אני רווק פלוס ילד ורוצה ללמוד לימודי qa במכללה יש איזה מלגה שתוכל לעזור לי לממן את הלימודים?
מ
מנהל הפורום
קורס QA ומלגות ללוחמים משוחררים
שלום יהונתן,
קיימות מספר אפשרויות למלגות עבור קורס QA, יש לציין כי מדובר בלימודי תעודה ולכן היצע המלגות אמנם מצומצם בהשוואה למלגות ללימודים האקדמיים, אך ישנן מלגות שונות אשר עשויות להתאים לך. אם אתה עדיין נחשב חייל משוחרר וטרם עברו 5 שנים ממועד השחרור, ייתכן שאתה זכאי להשתתף בתכנית "לוחמים להייטק" של משרד הביטחון, שמציעה מימון חלקי ומלגות מחייה ללוחמים משוחררים שמעוניינים לקבל הכשרה למקצועות ההייטק, בהם גם תחום בדיקות התוכנה (QA). במקביל, ישנן תכניות שונות המציעות מלגות ליוצאי החברה החרדית, ייתכן גם שישנה אפשרות לקחת חלק בתכנית השוברים של משרד העבודה למימון קורסים והכשרות (לעומדים בתנאים של משרד העבודה בלבד, חשוב לברר אם אתה עומד באותם התנאים).
נוסף על כך, חלק ממוסדות הלימוד עשויים להציע מעת לעת מלגות פנימיות לסטודנטים הלומדים בקורסים. קורס QA מוצע במוסדות הבאים: ג'ון ברייס (תל אביב, חיפה, וירושלים); מכללת IPC (קורס אונליין); מכללת NEXT (קורס אונליין); מכללת SVCollege (תל אביב, באר שבע, רחובות, ונתניה, או אונליין); המרכז הארצי ללימודים ICS; ועוד.
בהתאם לנתונייך האישיים, הייתי ממליצה לך לפנות לגופים שציינתי למעלה (אם הם רלוונטיים עבורך), ובמקביל, אתה מוזמן לחפש מלגות המתאימות לך בלוח המלגות שלנו, בו ישנו מגוון רחב של מלגות שונות, צירפתי את הקישור ללוח המלגות בתחתית תשובתי.