אני מעוניינת לקבל פרטים לגבי מלגה ללימודי מזכירות משפטית ותחום הנדל"ן גם אופציה אשמח שתכוונו אותי תודה.
מ
מנהל הפורום
מלגות ללימודי תעודה במזכירות משפטית
שלום מירי,
מכיוון שתחום המזכירות המשפטית נלמד במסגרת לימודי תעודה, מרבית המלגות במסגרת הקורסים הללו מוצעות על ידי מוסדות הלימוד עצמם. הקורס מתקיים במוסדות הבאים: מכללת אורנס (חיפה וחדרה), המכללה לניהול (חיפה), מכללת לימודית (ירושלים), ועוד. באופן דומה, מרבית המסלולים בתחום הנדל"ן מתקיימים כלימודי תעודה והיצע המלגות בהם מצומצם באופן יחסי, ומוצע בדרך כלל על ידי מוסד הלימוד.
כמו כן, אנשים מאוכלוסיות ייעודיות, כגון אנשים מעל גיל 50 העובדים במקצועות שוחקים, עשויים להיות זכאים למלגות ללימודי תעודה שמטרתם קידום הקריירה. הגורמים הללו כוללים בין היתר את קרן "מעגלים" ואת משרד הרווחה. אדגיש שיש צורך לעמוד בקריטריונים שמציבים אותם הגופים כדי להיות זכאים למימון הלימודים.
נוסף על כך, מוצעות מעת לעת מלגות שונות ללימודי תעודה מטעם הרשויות המקומיות, הייתי ממליצה לך לפנות אל הרשות המקומית בה את מתגוררת ולהתעניין לגבי האפשרות לקבל מלגה ללימודי תעודה, ובמקביל לפנות אל מוסד הלימוד בו את מעוניינת ללמוד ולברר האם ישנה אפשרות לקבל מלגה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית תשובתי ללוח המלגות שלנו, בו תוכלי לחפש מלגות המתאימות לך מתוך מגוון רחב של מלגות שונות.