אני תושבת אילת ויוצאת ללמוד תואר בחינוך בקרית אונו האם אני זכאית למלגות מלגות מהעיר שלי או מלגת תושב ונגב והערבה
מ
מנהל הפורום
מלגות עירוניות לסטודנטים תושבי אילת
שלום מעיין,
למיטב ידיעתי, קבלת מלגת "קרן אילת" מטעם עיריית אילת מיועדת לתושבי אילת הלומדים במוסדות אקדמיים בעיר אילת. סטודנטים אשר לומדים במוסד אקדמי מחוץ לאילת מקצועות הנלמדים במוסדות האקדמיים באילת אינם זכאים למלגת עיריית אילת. סטודנטים שהינם תושבי אילת ולומדים מחוץ לאילת נדרשים להציג כתובת באילת במשך חמש השנים הרצופות לפני תחילת הלימודים לתואר, וכן תעודת תושב אילת בתוקף, ולעמוד בכל תנאי עיריית אילת. אני מציעה לך לפנות אל עיריית אילת ולברר האם מוסד הלימודים שבו את מתכוונת להתחיל ללמוד, וכן התחום בו את מתחילה ללמוד, מתאימים לצורך עמידה בקריטריונים של המלגה העירונית של אילת.
מלגת עיריית קריית אונו מיועדת לתושבי העיר קריית אונו במשך 5 השנים האחרונות בלבד, המציגים רישום על כך בספח תעודת הזהות.
לצד זאת, יש מגוון רחב של מלגות נוספות אשר עשויות להתאים לך, המוענקות על סמך פעילות התנדבותית, הצטיינות, וגורמים נוספים אשר אינן תלויות בהכרח במקום המגורים. את מוזמנת לחפש בלוח המלגות שלנו הכולל מגוון רחב של מלגות מסוגים שונים, צירפתי עבורך קישור בתחתית תשובתי. שימי לב שחלק מן המלגות כבר סגור לרישום עבור שנת תשפ"ו, אולם ישנן מלגות אשר הרישום אליהן עדיין פתוח.