היי, אני רועי ורציתי לדעת אם אלמד בצפת תואר פיזיותרפיה שכעת עדיין אין אישור מהמל"ג כי זו השנה הראשונה שזה מתקיים, אני אוכל לעבוד בשוק ללא דאגות? מפחד קצת שאין הכרה או יוקרה בתואר הזה.: אני מאוד רוצה ללמוד פיזיותרפיה אך הנתונים שלי לא מספיקים בשביל האוניברסיטה , אני קצת חושש מללמוד שם ורציתי לשמוע חוות דעת או מישהו שיכול להרגיע אותי בקשר ללימודים שמתקיימים שם תודה רבה
מ
מיטל ווארפול
בחירת מוסד לימודים
רועי שלום,
אני ממליצה לך לפנות למועצה להשכלה גבוהה ולבחון מולם את הסוגייה המועצה להשכלה גבוהה היא תאגיד שהוקם כתוצאה מחוק המועצה להשכלה גבוהה תשי"ח-1958, במטרה להוות את המוסד הממלכתי בישראל לענייני ההשכלה הגבוהה.
בהצלחה מיטל ווארפול
מ
מילי
לגבי צפת
אני לומדת שם סיעוד וגם התואר הזה הוא עדיין ללא אישור מהמל"ג. בסיעוד זו כבר השנה הרביעית שלומדים ואמורים לקבל בסוף השנה תואר. קודם כל הם מתחייבים שבמידה והמל"ג לא מאשרים, שזה סיכוי מינורי, אז הם יעבירו אותך לאוניברסיטת חיפה או אם סיימת לימודים יתנו לך תעודה מאוניברסיטת חיפה. אז בכל מקרה אתה מרוויח. אני חושבת שזה בזבוז זמן לשפר פסיכומטרי ובגרויות אם אפשר להתקבל למקצוע שאתה רוצה. יחסית יש לו דרישה, כי זה פרא-רפואי לכן לא נראה לי שיהיו בעיות במציאת עבודה. כמובן כמו בכל מקצוע יש איזשהי העדפה לאוניברסיטאות אבל זו כבר החלטה שלך ואם אתה בכל מקרה לא מתקבל לאוניברסיטה, אז מה השיקולים?