האם והיכן אני יכולה לקבל ייעוץ אישי לגבי לימודי רפואה בכללי בשאלות הבאות - איפה כדאי לי ללמוד? מה הסיכויים שלי להתקבל לפי הנתונים שלי? האם ומה כדאי לי לשפר (בגרויות/פסיכומטרי/מכינה קדם אקדמאית) כדי לשפר סיכויי קבלה? מה ההמלצות ללימודים בחו"ל? וכד'
כמו כן, יש איזשהוא מקום בו אני יכולה להתייעץ עם רופאים חדשים/ותיקים שעברו כבר את כל התהליך הזה וממליצים לטובה/לרעה על לימודים בארץ/בחו"ל ובאופן כללי?
תודה גרי gali_jenny@hotmail.com
מ
מיטל ווארפול
לימודי רפואה
גרי שלום,
לקבלת ייעוץ אודות מוסד אקדמי ללימודים בחו"ל ניתן לפנות לאתר לשירות אישי חינם.
אפרט בפניך את תנאי הקבלה ללימודי רפואה בארץ: פסיכומטרי מעל 700 ממוצע בגרויות מעל 98 מקצועות מוגברים מתמטיקה, פיזיקה או כימיה ראיון קבלה, או מבחן מו"ר
בכדי לברר את תנאי הקבלה הספציפיים עפ"י סוג ההתמחות אני ממליצה לך להיכנס לאתרי האינטרט של 4 האוניברסיטאות שמלמדות רפואה בארץ: האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת ת"א, אוניברסיטת בן גוריון, והטכניון. באתרי האוניברסיטאות תוכל לבדוק את ממוצע הבגרות שלך, את הסכם שלך , וכמובן לבדוק את הסכם הדרוש לקבלה ( שכלול של פסיכומטרי ובגרות).
מעבר לכך תוכל להגיע לייעוץ אקדמי במוסדות השונים או לייעוץ בדבר השלמת בגרויות ופסיכומטרי בבתי הספר השונים להשלמת בגרויות ופסיכומטרי:אנקורי, יואל גבע ועוד......