סיימתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות לפני כשלושה חודשים. כרגע אני מתלבטת מה ללמוד תואר שני. אני נמשכת מאוד לתחום הטיפולי אך מתקשה להסגר על תואר ספציפי. חשבתי ללמוד פסיכולוגיה אך בחינת המתאם הייתה כישלון ולכן החלטתי לוותר. אציין כי התחלתי לעבוד במשאבי אנוש ועם הזמן אני מגלה שזה פשוט לא בשבילי לשבת כל היום מול מחשב. אני מרגישה מאוד מבולבלת והייתי שמחה לשמוע עצה לגבי תואר שני טיפולי כלשהו שאינו פסיכולוגיה. אודה מאוד לעצתכם!
מ
מיטל ווארפול
תואר שני
שלום, לימודי תואר שני בהתמחות בטיפול הדרכה וייעוץ הם: ייעוץ חינוכי (בשילוב עם לימודי תעודה CBT),ייעוץ חינוכי לגיל הרך, עבודה סוציאלית, קלינאות תקשורת, תרפיה באומנות ועוד......
או לימודי תעודה הנחיית קבוצות, מנתחת התנהגות מוסמכת, טיפול בעזרת בעלי חיים ועוד......
אשמח אם תפרטי איזה קבוצת גיל מעניינת אותך? ובאיזה סוג טיפול היית מעוניינת להתמחות?
בברכה מיטל ווארפול
מ
מיטל
תואר שני טיפולי
תודה לכם,
מעניינים אותי גילאי יסודי/תיכון. חשבתי על ריפוי בעיסוק אבל הבנתי שזה מצריך תואר ראשון נוסף וזה קצת בעייתי מבחינתי ללמוד תואר ראשון נוסף עם משרה מלאה. כמו כן, יעוץ חינוכי אדרוש ממני להיות מורה וזה משהו שאני לא רוצה. אשמח לעצתך. תודה רבה.
ב
בן
המלצה (-:
היי
אני יודע שתואר שני בהתנהגות אירגונית ,זה לא תואר טיפולי אולם מקנה כלים לניהול אסטרטגי של אירגונים מבחינת משאבי אנוש כמו : הדרכות ,השמות ,קליטות ,מיונים ועוד...עם זאת התואר מקנה ידע ומיומנויות בתחומים התנהגותיים כמו פסיכולוגיה וסוציולוגיה אירגוניים לצד קורסים ניהוליים כמו מימון ,שיווק , מערכות מידע ועוד ..חברה שלי לומדת את זה במכללת נתניה שנה ראשונה ומרוצה. ממליץ לך לבדוק כמה מוסדות..
בהצלחה (-:
מ
מיטל
תואר שני טיפולי
תודה לכם,
מעניינים אותי גילאי יסודי/תיכון. חשבתי על ריפוי בעיסוק אבל הבנתי שזה מצריך תואר ראשון נוסף וזה קצת בעייתי מבחינתי ללמוד תואר ראשון נוסף עם משרה מלאה. כמו כן, יעוץ חינוכי אדרוש ממני להיות מורה וזה משהו שאני לא רוצה. אשמח לעצתך. תודה רבה.