שלום, לאחר בדיקה שטחית מבחינת אוניברסיטאות הבנתי שלא ניתן לעשות תואר ראשון בקרימינולוגיה, בנוסף גם לא מצאתי אוניברסיטה שמאשרת לשלב בין פסיכולוגיה לקרימינולוגיה - השילוב הנל מאוד מעניין אותי. אשמח לדעת אם אני טועה ויש אפשרות שילוב כזו במסלול אוניברסיטאי. נכון לעכשיו אני לא מעוניינת ללמוד במכללה. בנוסף, הבנתי שקיים תואר דומה באוניברסיטת בר אילן. אך לצערי לא שמעתי תגובות טובות (חברתית ולימודית) מהמעגל החברתי שלי, עליה. במידה ובאמת לא קיים שילוב שכזה באוניברסיטאות באזור המרכז. (אני גרה בירושלים) אני אשמח לדעת אם יש לכם איזה שהם המלצות "עוקפות" בשבילי. תודה מראש! נופר
מ
מיטל
אשמח אם תוכלי לשתף בנוגע
להמלצות ששמעת על המסלול הזה בבר אילן מכוון שגם אני מתעניינת בו תודה מראש
נ
נופר
למיטל, בנוגע לתואר בבר אילן
הי מיטל יש לי כמה חברות שלומדות בבר אילן ולפי סיפורים (אגב, סובייקטיביים בלבד) נשמע שלא כל כך כיף ללמוד שם , כאוניברסיטה הכוונה. על התואר הספציפי נאמר לי שיש כמה מרצים בולטים שנורא קשה ללמוד איתם ושחלוקת נקודות הזכות לא נעשית על ידי הסטודנט בכלל. עם זאת זו האוניברסיטה היחידה (אני חושבת) שמציעה את השילוב הזה. אני מקווה לשמוע תגובה אחרת מהפורום. לכן כתבתי. כל מה שנאמר הוא באמת לא גורף ולא נובע מידע אישי, כך שתקחי את זה בעירבון מוגבל. ואם יהיו לך תובנות אחרות, אשמח אם תשתפי. תודה ובהצלחה!
מ
מיטל
שיתוף:)
מה הכוונה שחלוקת הנקודות לא נעשית ע"י הסטודנט בכלל? באיזה מסלול הם לומדים? אני דווקא הייתי ביום הפתוח וכן התרשמתי וקצת מתכתבת באימיילים עם מרצים מהחוג, ובכלל שמעתי מאנשים שלמדו במסלול כלל ופרט שהיו מרוצים ובכלל גם במסלולים אחרים שהיו מרוצים מהתנהלות האונ' בבר אילן. אני חוששת, שהתואר הזה כללי מידי ושלא נמצא עבודה אחכ, שמעת על זה?מה את אומרת? המון בהצלחה גם לך
נ
נופר
בהמשך להתכתבות...
אני לא מופתעת לשמוע. כמו שאמרתי אלו היו דעות סובייקטיביות לגמרי, אני לא בדיוק יודעת מה נושא הנ"זים אומר למען האמת, לא התמקדתי בזה. אני עושה עכשיו פסיכומטרי ומנסה לשאוב כמה שיותר מידע לפני שאני מקבלת החלטה. את המסלול הזה של פסיכולוגיה קרימינולוגיה אני אוהבת מהסיבה ששני התארים מאוד מעניינים אותי כשלעצמם. אני לא רוצה להיות פסיכולוגית ולא לעסוק באכיפת החוק בעזרת הקרימינולוגיה, השילוב של שניהם, יוצר בדיוק את תחום העניין שלי. חשבתי על תואר שני בייעוץ ארגוני למען האמת, ובנוסף אני גם לא כל כך בטוחה שאני מבינה מה בכלל זה אומר ואילו אופציות העסקה יעמדו בפנינו עם סיום המסלול. על כך אשמח אם מנהלי הפורום ישתפו... קוראים לי נופר מור אם בא לך לצרף לפייסבוק. נוכל להתעדכן באם יהיו תובנות אחרות...
מ
מיטל
וואי זה מדהים אנחנו בדיוק
מתעניינות באותו מקצוע, אשמח לצרף אותך אבל הסתכלתי בפיסבוק ויש מלא נופר מור בכל אופן אשמח אם נמשיך את ההתכתבות במייל שלי meital2008@gmail.com ושם נוכל להחליף פיסבוק בדיוק וכו' :)