שלום, אני מתעניינית בלימודי עיצוב פנים (לימודי תעודה), ברצוני לשאול כמה שאלות. אני כבר בת 27, ואני ממש לא מגיעה מהתחום, אני גם לא מציירת ואין לי ידע בתחום. במסגרת לימודים כאלה האם אני אהיה חייבת לשלב את עיניין הציור? העבודה כבר לא נעשת רובה על המחשב? דבר שני- אני גרה בצפון, יש לך המלצו לגבי מוסד לימודים שיתאים לי? מוסד שגם כול להיות שם טוב על קורות החיים ואולי גם לעזור הלאה?(הסתכלתי עד כה על 6B) דבר שלישי ואחרון- בדר"כ לימודי עיצוב פנים משתרעים על שנה שלמה? מה אוכל לעשות עם תעודה כזו? האם בחוץ מייחסים לתעודה?
תודה רבה על המענה ובעצם השאלות הן רבות, אבל אשמח לפירוט כולל :) יום טוב.
מ
מר איש אבירם
לימודי תעודה
שני.
עיצוב פנים במסגרת לימודי תעודה. הינו קורס העשרה. רקע בציור ו/או שליטה בתוכנות עיצוב. הם יתרון ולא חובה. נראה שאת צריכה קודם להכיר את התחום ולהחליט האם זה תחום המתאים לנהיית ליבך.
האם ניתן להפוך תחום זה לתחום יישומי? התשובה לכך, דומה להרבה תחומים של קורסים בלימודי תעודה. ככל שתדעי ל"מכור" את עצמך יקר ולהתערות במקומות המתאימים, ייתייחסו אליך כאל מייסטר בתחום, והעבודה וההזמנות יהיו בהתאם.
אני מכיר לא מעט אנשים, גברים ונשים. שעוסקים בתחומי מקצוע, אפילו טיפוליים ללא הכשרה מקצועית הולמת, ומאחריהם גרופיס רבים. ואגב חלקם בעלי יכולת איחודית. יחד עם זאת אני מכיר לא מעט עמיתים עם תעודות רבות על הקיר ובינם לבין היכולת הטיפולית רבה הדרך. אך החוק מחייב הכרה מקצועית מחייבת, של תעודות והכשרה מקצועית. בלימודי תעודה, גם אם יש ראיון קבלה, הנטייה לקבל כל תלמיד. כי מה שחשוב להם, הוא התשלום שמתקבל, מה גם שהוא אינו מועט, ולא תמיד מצדיק את הוצאתו. בהצלחה לך.