אני כבר מגובש ובטוח בעניין בחירת מסלול הלימודים הנל, ההתלבטות שלי היא היכן לקחת אותו - אני מתעניין בשני מקומות - המסלול בקריה האקדמית אונו אל מול מכללת תל אביב יפו...מבחינת התוכן הלימודי בקורסים- מה השוני בינהם? יש בכלל כזה? במכללת תל אביב יפו הם מקנים 120 נקודות זכות לתואר ולא ידוע לי כמה יש בקריה האקדמית אונו...למישהו יש מושג ? האם זה משנה כמה?
אני אדגיש שיחס ותנאי לימוד טובים חשובים לי לא פחות מאיכות ההוראה אני צריך מקום שידרבן אותי להוציא מעצמי את המקסימום... מאז ומתמיד סדר יום לימודי רגוע ופחות לחוץ ואינטנסיבי תמיד בא לי בטוב. בתיכון למשל לקחתי חלק בשיעורי העזר, חזרה על השיעור האחרון ותרגילים מאוד עזרו לי לעכל ולהבין את החומק כמו שצריך... חוות דעת אישיות והמלצות יתקבלו בברכה...
מ
מר איש אבירם
למגובש
בר.
תואר אקדמי, גם בדו-חוגי, וחד חוגי בנוי על 120 נקודות. כל קורס, סמסטריאלי או שנתי, מקבל מניין שונה של נקודות. כל מוסד מאופיין בהתמחויות שונות ו/או הדגשים שונים. לאלה שנותנים את דעתם באופן מעמיק, בוחנים מי הסגל האקדמי, ובודקים גם שאם נרשם שמרצה הקורס הינו פרופסור מסויים, רצוי לראות שאם רשום מרצה נוסף לצידו, שמשמעות הדבר, שאותו פרופסור פותח את השיעור הראשון ומופיע לשיעור האחרון ובפועל מלמד מרצה אחר. אני מקווה שמישהו נוסף, יכול לתרום לך לגבי היחס לסטודנט, לגבי המוסדות שהזכרת, לא יודע לעשות זאת לגבי הטניברסיטאות. בהצלחה.
ב
בר
תודה לך. ולמיטל ווארפול -
הבנתי שאתה בוגר של מסלול במנהס ומערכות מידע- אשמח מאוד לחוות דעת ממך...