אני עתודאית טכנולוגית (למדתי אחרי תיכון הנדסאי) הנדסאית אדריכלות. כרגע אני עוסקת במקצוע ואני מאוד מעונינת לפתח את עצמי מקצועית , אני נמשכת יותר לתחום הניהול פרוייקטים בבנייה מאשר התיכנון. יש לי בעיה אני לא מכונה לעשות פסיכומטרי ואני ממש לא אוהבת מתמטיקה. בהתחלה לא התכוונתי לעשות תואר אלא רק קורסים שמעניינים אותי ותומכים במקצוע (בעיקר קורסים שייחדו אותי מאנשים אחרים). אחרי התלבטות רבה ומכיוון שאני עובדת במסגרת צבאית שמאוד נוחה ללימודים החלטתי כן ללמוד אבל אינני יודעת מה? חשבתי מינהל עסקים או ניהול פרוייקטים או משהו שלא דורש הרבה מתמטיקה. האם יש תואר בניהול פרוייקטים? ומה יכול לתמוך בי מבחינה מקצועית שכן אני מאוד אוהבת את המקצוע. תודה על העזרה!
מ
מר איש אבירם
לימודי תואר
איריסים.
אם את אוהבת את המקצוע, השמים הם הגבול. הפסיכומרי אינו מהווה מכשול, רק בראש. נצלי את אהבת המקצוע. שהיא בעירה פנימית, מקור מוטיבציה מדהים. חשבי על אפקט גלאטיה, ושנני לעצמך כמנטרה ש"אני יכולה" "אני מסוגלת" אני עוברת כל משוכה". המשיכי להנדסה, התחום לאחדש לך, למעשה זו כמעט חזרה על לימודי ההנדסאות רק יותר תאורטי. שאי ברכה ואל תיסוגי. דווחי לי עם סיום, על הצלחתך, אני לא מכיר אפשרות אחרת, זה עומד ותלוי ברצונך בלבד. בהצלחה!