שלום, נכון להיום אני בהריון בחודש חמישי ואני מוטרדת מאוד לגבי עתידי מבחינת תעסוקה.אני בעלת תואר ראשון באומנות פלסטית + תעודת הוראה לתיכון . בעבר ניהלתי קריירה כעצמאית (אמנית בינלאומית) . איני רוצה לפנות למקצוע ההוראה כך שנוצר מצב שאין לי בעצם כל תעודה אחרת. לאחר הקריירה ועד היום עבדתי במגוון עבודות כמו מזכירות, חונכות אוטיסט וכו'. נכון להיום איני יודעת מה לעשות - ברצוני ללמוד קורס קצר היות וזמני קצוב (5 חודשים עד להריון ועוד 3 חופשת הריון) במטרה שאחרי הלידה אוכל להשתלב בעבודה . תודה כרם
מ
מר איש אבירם
מענה לכרם
כרם, תחילה ברכות לנירקם בביטנך. זה שאת מוטרדת, לא עושה טוב לזה המתכוון לבוא. רגיעה הינה הכרחית במועד זה. לא ברור מדוע נקטע הקריירה הבינלאומית באמנות. דומני ששווה לבחון חזרה לתחום שבו את שולטת ושיש לך הכרה בינלאומית בתחום. אני מתקשה לראות אומן פלסטי מוכר וידוע, מתיישב מאחורי שולחן ונותן מענה אדמינסטרטיבי. איני יודע, דרך בא את עוברת קורס קצר שיהווה עבורך מיידית תחום להשתכרות. תחילה מוצע לך לערוך אבחון תעסוקתי לימודי, וביעץ לבחון לאיזה תחום לימודים ו/או תעסוקה תהלום ביותר את יכולותייך ורצונותייך. בהצלחה. איש