אני כלכך רוצה להתחיל ללמוד .לא יודעת איפה לא יודעת מה ללמוד כלכך מבולבלת למרות כל החששות והפחדים אני החלטתי ללכת אבל אני לא יודעת מה ואיפה ללמוד ? האם ניתן להכנס לאוניברסיטאות ללא פסיכומטרי או חייב לעשות? לא מחפשת מכונים שאצטרך לשלם להם בגובה קורס לימודים על מנת שיאמרו לי מה מתאים לי אשמח ליעוץ חינמי .ויש לציין שאני מחפשת לימודי ערב חייבת לעבוד . תודה קרן
מ
מר איש אבירם
פחד מלימודים
סקאלי או קרן, או שזה חלק מהבילבול? נתחיל בזאת, שקיימת מוטיבציה ללמוד, וזה הבסיס המרכזי להצלחה בלימודים. איפה? מה? למה? עשויים להציף אותך במחשבות ויש להקפיד שהם ינותבו למחשבות חיוביות ורציונליות. כי מחשבות שליליות ולא רציונאליות עשויים להביא אותך עד למצב של שיתוק. כשתחלטי לרכוש רכב, האם תוותרי על בדיקת הרכב במכון מקצועי? האם מוכנה לקחת סיכונים מיותרים? הלימודים באוניברסיטה אכן כרוכים במבדקים פסיכומטריים. במידה ואת חיילת משוחררת ניתן לעבור הכוון לימודי במסגרת החיילים המשוחררים. במסגרת חינמית כמו אתר זה, היעץ הוא פשטני וכללי ביותר. הוא שאת מתכוונת שיערכו לך מבדקים בחינם? כי ללא מבדקים ושיח מעמיק, כיצד ייעצו לך? ולצורך גילוי נאות, אני עצמי עובד במכון שכזה, ועשוי להיתפס כבעל עניין, נותר לי בקטע זה לאחל לך הצלחה ולקוות שתמצאי נתיב חינמי שייענה לצרכייך! במידה ויהיה כזה, שתפי אותי ואני אשמח לפרסם על כך באתר לטובת שאר המתלבטים. איש