שלום!אני יודעת שהפניות הן למי שמתלבטים היכן ללמוד,אך מכיון שאיני יודעת עם מי להתייעץ, אשמח לקבל תשובה לשאלתי הבאה: אני לומדת לתואר במנהל עסקים-סמסטר א',ואני לא אוהבת את הלימודים בלשון המעטה.יש המון מתמטיקה וגם כלכלה,והחומר הנלמד ממש לא מושך אותי,אולי להפך רק מגבש בי החלטה לעזוב.איני יודעת מה לעשות-אני יודעת שחשוב לעשות תואר,אבל הלימודים לא מעניינים אותי.יש לציין שאני הומנית ואת החומר הנלמד בקורס ניהול ושווק-אני כן אוהבת. מה עלי לעשות?לעזוב?כי אני לא רואה את עצמי נשארת 3 שנים בלימודים אלה.ואם כן- איך אדע מה מתאים לי ללמוד? אשמח לקבל תשובה מהירה,כי אני על סף יאוש.תודה מראש.דניאל.
מ
מר איש אבירם
מעבר תחום
דניאל. במינהל עסקים יש גם מגמות יותר רכות. כגון התמחות בלימודי העבודה, המשאב האנושי, שיווק וכד'. בכל מקרה, אני שוב מוצא אני חוזר על המנטרה באתר זה, לאור המקרים הרבים של כניסה לתחום לימודים שמסתבר כשיקול שגוי, והאכזבה כה רבה. דניאל גשי להכוון לימודי, יעזרו לך להתמקד ולמצוא כיוון לימודי הכי מתאים לך. במידה ואדע איכן את מתגוררת, אוכל להמליץ לך למכון שאני יכול לשים את ידי להמלצתם.
ד
דניאל
ההיכן מוצאים הכוונה ללימודים מתאימים?
תודה על התשובה המהירה.יש לי שאלה נוספת ואשמח אם תענה לי גם עליה:היכן אוכל למצוא מקום שיכוון אותי ללמוד משהו שכן מתאים לי?יש לציין שבלימודים שלי אין מגמות יותר רכות,וחייבים ללמוד מתמטיקה,כלכלה ועוד קורסים מסוג זה.אני חושבת שאתה צודק. באמת כדאי לי למצוא לימודים שמתאימים לי יותר ולא לסבול לשווא.כדי למצוא אותם אני צריכה כוון וזה מפנה אותי שוב לאותה שאלה-היכן אפשר למצוא הכוונה?מי יוכל לומר לי מה הכי מתאים לי ללמוד?תודה שוב וסליחה על הכתיבה המבולבלת.דניאל.