שלום, למדתי הנדסאי תעשיה וניהול עם התמחות בשיווק (סיימתי בהצטיינות), בנוסף למדתי גם תואר ראשון במנהל עסקים. לאחר הלימודים האחרונים יצא לי לעבוד בתחום התפעול והבק-אופיס בבית השקעות כשנתיים וקצת. את הלימודים סיימתי ב-2007. בבית ההשקעות סיימתי לעבוד בסוף 2009. בשנה האחרונה לא מצליח למצוא עבודה קבועה שתספק לי עניין, אתגר, יציבות. כל הסימנים כאילו מראים שאני לא ממש יודע מה אני רוצה לעשות. אשמח לקבל עזרה בהקדם. אני דיי מיואש מהנושא הזה אם להיות כן.
תודה רבה, בני
מ
מיטל ווארפול
אפשרויות תעסוקה
שלום בני, כדי למצוא עבודה שתספק לך עניין אתגר ויציבות תחילה אמליץ לך לבחור ארגון לפי תחומי העניין שלך: עולם הרכב/ ארגוני חינוך בלתי פורמליים שונים/ חברות כ"א אדם /מערכות מידע ועוד ורק אח"כ לחשוב על התפקיד שתרצה למלא בארגון: ניהול משאבי אנוש, ניהול הייצור, ניהול השיווק, חקר ביצועים, ניהול המימון, ניהול מערכות מידע, ועוד. לפיכך, לחפש עבודה.... מקווה שעזרתי אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ב
בני
תשובה
היי מיטל, נגיד ארגונים וחברות של מוצרי צריכה מעניינים אותי... אני לא ממש מכיר את כל התפקידים בחברות כאלה... לפי תיאור התפקיד והדרישות, אני שולח את קורות החיים שלי... זה לא ממש עזר עד עכשיו... אשמח לרעיון נוסף... :-) תודה, בני
מ
מיטל ווארפול
חיפוש עבודה
שלום בני,
"מוצרי צריכה" הינו תחום מגוון אילו מוצרי צריכה ? פלסטיק, קוסמטיקה תרופות? או אחר לאיזו אוכלוסייה; נשים, משפחה גברים או ילדים באיזה ענף? ולאיזה תפקיד: מנהל ייצור/תפעול או אחר אשמח לתשובתך בברכה מיטל ווארפול