אני כרגע בשנה ב' בתואר במדעי ההתנהגות באוניברסיטת אריאל, מתנדבת ועוזרת מחקר. לאט לאט אני נחשפת לעוד ועוד מגמות ואני מרגישה שממש הכל מעניין אותי - מקלינית ל שיקומית להתפתחותית לתעסוקתית. עכשיו ממש חשוב לי גם להצליח כלכלית וחשבתי על שתי אופציות - או ללכת לתואר השני שממנו בשנים הראשונות ארוויח יחסית יותר ואחרי זה אשלים למה שיותר מושך אותי או שאלך למה שהכי מושך אותי (קלינית או שיקומית, התוכנית של בר אילן מושלמת) ואלמד תוך כדי ux. מה אתם אומרים ? מה אתם הייתם עושים?
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
תואר שני במדעי ההתנהגות או מסלול קליני שיקומי
היי עמית,
מכיוון שנשמע ששתי האופציות מאוד מאוד רלוונטיות לך ומעניינות אותך, הייתי עושה מחקר מעמיק על כל תכנית ובוחנת מבחינת זמני הלימודים, עומס המסלולים וכמה מהר כל מסלול יצליח להכניס לעולם העבודה. (מתוך החשיבה הכלכלית).
האם המסלול של בר אילן יאפשר לך לשלב לימודי UX תוך כדי ברמת שבה תצליחי להגיע להישגים גבוהים בתחום העיקרי שלך? זה גם שיקול חשוב מאוד שצריך לקחת בחשבון. לטרוף את כל העולמות יכולה להיות משימה מאוד מפתה אבל לפעמים לא משתלמת מבחינה אנרגטית.
אני חושבת שבמקום שבו את נמצאת יש לך שתי דרכים יחסים סלולות שעלייך רק לבחור ביניהם. כפי שאמרתי בהתחלה, הייתי ממפה את היתרונות והחסרונות של כל מסלול, מדברת קצת יותר עם אנשים שסיימו או נמצאים עכשיו בכל אחד מהמסלולים השונים ומקבלת החלטה כמה שיותר מושכלת ושתרגיש לך שלמה ונכונה.
מאחלת לך המון בהצלחה ומוזמנת להמשיך ולשתף בתהליכי הבחירה שלך אם תרצי :)