אני בעלת תואר BEDבחינוך מיוחד ויהדות .חינכתי 36 שנים נמערכת החינוך. בוגרת מכון אדלר ומכון מעגלים.מעונינית ללמוד תואר שני בתחום טיפולי שיקח בחשבון את כל הלימודים והניסיון הרב שלי בתחום.
מ
מיטל ווארפול
תואר שני טיפולי
שלום חוה,
עומדות בפנייך 3 אפשרויות: 1.להמשיך ללימודי ייעוץ חינוכי ולעסוק בין היתר בטיפול (אך קצר מועד בגלל אילוצים של זמנים וחלוקת עבודה), בהדרכה, הוראה וייעוץ מערכתי ובעתיד להמשיך ולהתקדם כלומר לעבוד כעצמאית. 2.לעשות הסבה לעבודה סוציאלית ולשלב לימודי תואר שני עבודה סוציאלית קלינית (במסלול הקצר-3 שנים) 3. להשלים קורסים בפסיכולוגיה+לעשות מבחן מתא"ם וללמוד תואר שני בפסיכולוגיה.
אנא נסי למקד את שאלתך איזו דיסציפלינה בטיפול מעניינת אותך טיפול התנהגותי, קוגנטיבי, פסיכותרפיה או אחר? עם איזו קבוצת גיל ואיזו אוכלוסייה מעניינת אותך? (גיל הרך/נוער/בוגרים/חינוך רגיל /מיוחד/הפרעות נפש/חרדות).
אשמח לתשובתך בברכה מיטל ווארפול
ח
חוה צוברי
פסיכותרפיה רב תחומית
היי מיטל. קודם כל אביע את הערכתי למפעלך. וליכולת שלך לקרא בין השורות ולהבין את בקשתי ואת ההתלבטות שבה אני נמצאת. התחום שבו אני רוצה לעסוק..הוא פסיכותרפיה.עם מבוגרים .בני נוער. הורים וילדים יחד.התמחותי:אוכלוסיית החינוך מיוחד. הקושי שלי בבחירת מוסד אקדמי שייקח בחשבון את המסלולים הרבים שעברתי ואת הניסיון הרב בעבודה עם האוכלוסייה שעבדתי איתה. אני גרה ברחובות . חוה צוברי
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
שלום, לימודי פסיכותרפיה הינם לימודי תעודה המתאימים לבעלי תואר שני בייעוץ חינוכי, או עבודה סוציאלית. כלומר רק כבוגרת אחד התחומים תוכלי להרשם לפסיכותרפיה וגם להחשב כמוסמכת מטעם האגודה הישראלית לפסיכותרפיה. כל מוסד אקדמי יתחשב בנתוני הרקע שלך, תוכלי לפנות לאוניברסיטאות השונות:אוניברסיטת בר אילן, תל אביב חיפה העברית ועוד...... לקבלת פרטים נוספים.