היי, אני רוצה לעבוד עם ילדים בפרטני, יותר חשוב לי הקשר האישי ופחות ללמד חומר. לאיזה לימודים כדאי לי ללכת? מתחברת לחינוך מיוחד (מורת שילוב וכדו') אבל הבנתי שזה יותר מתמקד בלימוד הילדים את החומר הנלמד בכיתה ופחות בהכלה, הקשבה ועזרה רגשית. פחות רוצה כיוון של עובדת סוציאלית (הרבה בירוקרטיה) וקלינאות תקשורת/ריפוי בעיסוק. מתחברת לפן הרגשי, לדבר עם הילד, איפה הוא מבחינה חברתית ואיך לעזור לו. רוצה עבודה שהיא בקשר מול הילד בעיקר. כמו קידום נוער אבל עם ילדים.
נ
נועה חזן
בחירת מסלול לקריירה
שלום רננה,
לפי מה שאת מתארת, נראה שקלינאות תקשורת, ריפוי בעיסוק וחינוך בלתי פורמלי הם מסלולים שיוכלו להתאים עבורך - מדובר בתחומים בהם העבודה שלך מתמקדת לרוב בילד אחד או כמה ילדים בודדים ויש לך ההזדמנות ליצור איתם קשר אישי מאוד, להכיל, לסייע ולתמוך. כמובן שבטיפול פסיכולוגי לילדים תמצאי את המענה הטוב ביותר למה שאת מחפשת אך מדובר במסלול ארוך שמאוד מאוד קשה להתקבל אליו. היות וההתלבטות אצלך היא בין מגוון מסלולים שאומנם קשורים בעולם התוכן שלהם אך הם בבסיסם מאוד שונים, אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ונציג מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך.