שלום, אני בת 31 אם לשני תינוקות.אני מתלבטת בעיקר כי עשיתי מספר שינויים ואני חוששת לטעות שוב בבחירת המקצוע. יש לי תואר בחינוך עם ממוצע 88 וביולוגיה מבר אילן(שני תארים ראשונים)והתחלתי תואר שני בביולגיה באוניברסיטת חיפה שהופסק לצערי כי נכנסתי לשמירת הריון (היה גם לימודי רפואה קודם לכן בחו"ל אבל מילא). לאחר התלבטויות קשות אינני רוצה להמשיך בתואר באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לעשות שינוי כיוון מקצועי.עבדתי כרכזת בפר"ח שם למדתי להעריך יכולות נוספות שיש לי ושאוכל לפתח אותם לקריירה.עבדתי כרכת כ3 שנים- שם הייתי אחראית על תוכן חינוכי שהועבר בביה"ס(חינוך), קצת מש"א(כולל ראיונות טלפונים ופרונטאליים, סדנאות קבוצתיות), ייעוץ לחונכים (פסיכולוגיה/ייעוץ- חונכים שהגיעו ועבדו בזוגות ),הכנה והעברה של סדנאות מובנות ועוד. כלומר נפגשתי עם הרבה מקצועות שבהם תפקדתי בצורה טובה ושאני יכולה לפתח בהם קריירה. אני מדמיינת את עצמי מעבירה ידע ותוכן בסדנאות קבוצתיות. אם מי אוכל להתייעץ בנושא בחירת מסלול לימודים שיתאים למה שאני מחפשת?
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום, אני ממליצה לך להתעניין בלימודי תואר שני בייעוץ חינוכי, או לימודי הסבה לעבודה סוציאלית. נראה כי תחום ההתעניינות שלך הינו הדרכה ייעוץ וטיפול וחשוב שתבחרי לפי מה שקרוב לליבך. במקביל תוכלי ללמוד לימודי תעודה בהנחיית קבוצות ועוד....